Dynun Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 net üzerinde bildiğiniz bi midi sitesi var mı? ben 1-2 site buldum ama hep ücretli oluyolar. Söylerseniz sevinirim. Bir de waw-mp3-midi çeviri yapan program var mı?[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 İnternet bölümüne açsaydın bu konuyu keşke... herneyse... wap üzerinden gireceksen bugün arkadaşlarım için hazırladığım bi site var. Daha sonra genişletirsem forumlarda da duyuru yapabilirm tagtag.com/kendercik bi gözat. belki işine yarar 1-2 şey bulursun. Ayrıca özel istediğin bişey olursa bana özelden mesaj at elimden geleni yapmaya çalışırm.[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 midi'yi kazaa'dan aratmanı öneririm. Ben genelde öyle temin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar