Pluton Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Merhaba arkadaşlar. Bugün benim için çok değerli bir domain aldım yada aldıgımı sandım. Sorgulama yaptıgımda fiyatını 20$ yazdı altındada Back-Order cart curt yazıyodu. Şimdi bişiyler diyo anlamıyorum. Ne oluyo bu back-order felan filan [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=backorder bunu buldum belki işine yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 snapnames.com 'da 65 $ verildiğinde bellir bir süre sonra dü$ecek domaini takip listesine(sepetinize) eklenir ve domaini ilk ekleyen kimse domain dü$tüğünde direk olarak o ki$inin üzerine geçer.. inşallah ben eklemişimdir o zaman ya saol bilgi için ayrıca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 anan.com ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 hızlı sildiydim farketmemişim sorry :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Aldığını sanmışsın. Eğer domain kayıttan düşerse senin adına tescil edilme ihtimali var. Bence boşuna ummasan iyi edersin 7 dolarlık domain için kolay kolay enayilik eden çıkmıyor. Gerçi ben 2 sene önce arabam.com'u alacaktım neredeyse son günde yeniledilerdi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 7-nov-2007 yazıyor kasımda mı bitecek bunun süresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Bu sekilde "guzel bir" domain alabilen varmidir bilmiyorum. Bir zamanlar bende boyle birsey yapmistim, sonraki hafta, domain sahibi 5 sene daha uzatmisti. :) Belki bir uyari sistemi falan da vardir, "bak baska biri senin domainini takip ediyor, uyuma! :P" seklinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar