Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 BH davranis testidir. aksilik olmazsa seneye almanyada sinavina girecek eyez ve belgesini alacak. schutzund gibi kopekli sporlar oncesinde alinmasi gereken bir egitimdir. cok uzun da en kisa boyle aciklayabildim. neyse egitim videosu assagida daha cok yeni basladik ilerde daha iyi olacaktir. videoda hata yaptigimiz yerlerde zart ve zort diye yazi ekledim hehe. http://www.youtube.com/watch?v=8NtKuPCFvlM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 konu mankenleri iyiymiş, görevlerini yapmışlar .) bunu yürüme şeklinde değilde, koşturma şeklinde yapman mümkün mü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 mumkun. ama gereksiz cunku sinavda gerekmiyor oyle bisi xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2007 Bırak Zegna Bırak Benım Kopegım Ham Yapar Senın Ufaklıgı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 olaydan anlamayınca çok garip tabi, sahibi köpeğini gezdiriomuş gibi fadads nedir bu ya anlatın bi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2007 Bır Nevı Dolandırıcılık :P Ödülü Gosterıp Cebıne Koyuyosun Yanında Yurumeyı Ogretıyosun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
phoebe Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 zegna seni gonulden tebrik ediyorum gercekten cok ılgılısin ayrıca eyez ın 1 numaralı fanatıgıyım :D:D(hele o göl resimlerinden ve kapı acmaca olayından sonra:D:D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 güzelmiş darısı benim başıma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar