Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

dragonball USA mi japon versiyonumu??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
seyrettinizmi bilmiyorum serileri episode lara baktım USA ve japon versiyonları var. seyredenler varsa açıklayabilirlermi aralarında fark varmı?? ona göre bir arkadaştan episodeları indirtecem[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Mesaj tarihi:
hiçbir animenin ingilizce dublajını izlemeyin hatta izletmeyin:)
kesinlikle seslendirmeden anlamıyorlar ve bir çok sahneyi keserek rezil ediyorlar:)[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:)
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
Mesaj tarihi:
ufak birşey daha sormak istiyorum
japon versiyonlarında peki ingilizce alt yazı olayı varmı???[hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Mesaj tarihi:
japon versiyonların çoğunda ingilizce altyazı vardır ama bazen sırf japonca bölümler olabiliyor mesela bendeki cdlerden birisinde dragonball sırf japonca:)altyazı yok:[hline]600 küsür cd den oluşan anime listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
ekitaplara ilginiz varsa fantezi kitaplarını seviyorsanız siteme bir uğrayın belki ilginizi çeker bedava kitap okumak hemde türkçe:)
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
Mesaj tarihi:
said:
Magic, 12 September 2003 16:56 tarihinde demiş ki:
USA versiyonu dublajlı ve cutted, yani bazı sahneleri kesilmiş, edit edilmiş.

Bir versiyon olayı yokmuş yani.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım!

Yazarım harikasınız pardon perfectsiniz demem lazımdı.Dublajlı ve cutted harika olmus oraya cuk oturmus vesselam...
:)
Bosuna yazar olunmamıs...[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i]
Işıgın hep parlasın deli elmas!
İtinayla seytan cıkarılır...
Mesaj tarihi:
Ne dersen de, yazar deme. "HTML Yazarı"nin, kastettiğin yazarlıkla bir alakası yok. Haberin olsun.

Neyse, anlayamadım derdini ama hadi bakalım. Yazalım senide bir köşeye.
  • Yeni Oluştur...