Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 FoxNews izliyordum demin..internete wormu yayan genç yakalanmış ve hapse atılmış..artık rahatız:)[hline]Deren Gürsel Shadowbane Avatar Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 eheh yazık ama be FBI falan alsaydı bunu :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invader Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ah ulan ne düşüncelirim vardı o çoçukla neyse sağlık olsun birisi gider birisi gelir.[hline]Hadi Canım Sende Bize Katılmak için Kırmızı Kutuya tıkla; Kutuna tıkladım boş çıktı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 adamın resmi falan varmı :) micrasoft için tehlike kalktı böylece :)[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiGhTfOrCE Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 hangi hapishaneye gitmiş tahliye olduğu gün çiçeklerle karşılıalım[hline]You hate me to say that i did not obey!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Oswald'a göndermişler sanırım.Orda baya dayak yicek yazıktır :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ora nere çokmu sert biryer :) hmm valla artık micrasoft bişiler yapar olmadı adamı alır alt yapısına :-p[hline]===> orc_lord <=== Buddy'nin resimlerine gider.. Çok abuk subuk bir ismim var bana artık orc da diyebilirsiniz sadece orc :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 ya internette resmini bulursam koyayım..adam çok genç ama çok yazlı gözüüküo çünkü saçlar dökülmüş(bilgisayar başında delirdi herhal:D)..10 yıla kadar hapsi istenhio..ayrıca 2000 küsur para cezası..herhalde sonra beyaz sarayın güvenliğine alırlar..[hline]Yaşa Urza Yaşa..You Are The Chosen One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 arkadaşlar bu worm nete girince bilgisayar bi uyarı verio ve 60 a kadar geri sayıp bili yeniden başlatıo o mu bu acaba patch ini nerden bululrum bunun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xagon Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Adam hapse girince nasil rahat oluyoruz onu anlamadim.. Virus olayi sezinleyip kendini yok mu ediyor otomatik olarak?[hline]XaGoN - www.xagon.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DesPerado_4 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 bu Blaster wormunu nasıl temizleriz bi yardım edermi çıldırcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 xp nin bi patchini cekiosun oluo ama tam olarak link yok suanda aklimda ayni sekilde bi arkadasa bulasmisti,2dakkada kurtuldu[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar