CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Selamlar 70 UD rogue ariyorum istediklerim repleri revered olmus olsun gerekli yerlerle ucan mountu zaten vardir bu olduysa (tempest keep vs.) attunementlar onemli degil halledibilir birsey ustu iyi rare ve ustu olmasi gerek server onemli degil migratei acik olsun yeter satinda alabilirim takasta yapabilirim 70 NE druidimle ilgilenenler pm atarlarsa sevinirim saygilar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simit_Osman Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 [email protected] ekle konuşalim http://armory.wow-europe.com/#character-sheet.xml?r=Burning+Legion&n=Reane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Ekledim online olunca konusuruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Yeter lan baymadınmı halen yuh evil sana =) [ Mesaj 01 Mayıs 2007, Salı - 21:02 tarihinde, Enyalios tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 ben baymam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar