Zopik Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Gerçekten çok sorunlu bir milletiz biz ya. Paranoyaklık diyeceğim ama o bile belli bir zeka kapasitesi, belli bir düşünebilme yeteneği istiyor. Daha az önce öğrendiğim birşeyi anlatacağım. Biraz kişisel görünebilir ama aslında değil. Çünkü bu tipler hep böyleler, bana özel değil yani. Vücudumdaki şeker değerlerinin yüksek olması sebebiyle aşırı yorgun düşüyorum. Aldığım vitaminler etki etmiyor. Bunula birlikte bir uyku sorunu geliyor haliyle. Bugün mesleki ingilizce sınavım vardı sabah 8:30'da. Haliyle kalkamadım. 15:30'da II. öğretimler için aynı sınavın olduğunu öğrendim. Benden önce okula çıkan arkadaşa hocaya bir sormasını rica ettim alır mı sınava diye. Gidip durumu anlatıp sormuş. Alırım da kendisini de bir görünsün bana demiş. Dedim olur zaten giderim. Sınav başlarken yetişebildim, girdim hocayla konuştum. Bir daha olmasın gibi havalı bir kaç laf yedim, peki dedim oturdum. Neyse sınav başladı, kağıdı ilk ben verdim çıktım. Çıkarken de gülümsedim iyi günler der gibisinden kadın da gülümsedi. Hah dedim iyiye işaret. Neyse ev arkadaşım geldi eve, dedi ki hoca bize kopya çekti muamelesi yapacakmış. Hönk diye kaldım. E sebep ? Neymiş efendim biz gidip sabah sınava girmeyip I. öğretimlerden soruları almışız, sonra gelip bu sınava girmişiz. Dedim bi akıllı biz miyiz demedin mi ? Dedi ki bana söylemedi başka bir hocadan duydum. Gidip bizi tanıyan başka bir hocaya ben bunların kağıdına kopya çekti muamelesi yapacağım demiş. Bu sözde bizim tarafımızda olan aklı kıt vatandaş da onlar akıl edemez onları ya diyerekten sözde bizi savunmuş. Eh be adam bilmiyor musun tanımıyor musun bizi, yapmaz bu çocuklar desene! Hadi onu geçtim bu kadar basit bir sınav için neden kalmayı riske edip alınmama riskim varken ilk sınavı bile bile es geçeyim ? Onu da geç bir akıllı ben miyim? Bu II. öğretimlerin alayı mı salak gidip I. öğretimlerden soruları isteyemiyorlar. Bunu da geçtim (kaçıncıyı geçtim bilmiyorum artık) madem kopya çekilecek diyorsun ne diye iki sınavda da aynı soruları soruyorsun. Sen git sınav içinde dört ayrı grup dağıt, ama farklı sınavlarda aynı soruları sor. Son kez daha geçelim hadi, bir de bunu yapan boğaziçi üni mezunu bir fizikçi. Tüküreyim okuduğun onca seneye de aklına da ... Kalkıp gidip hesap da soramıyorum. Salaklığını suratına vursam rahatlarım, kalsam da önemli olmaz o dakkadan sonra ama çıkıp suratıma söylemediği için yapamıyorum işte. - Bölümün ne evladım ? - Fizik amca - Öğretmenlik mi ? - Yok amca sadece bölüm. Bilim adamı olacağız biz. Hiç bi halt olmaz ne benden ne de bunların yetiştirdiği(!) onca zavallı üniversite öğrencisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enyalios Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bendende bir puuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Bizim fakültede 2. öğretimler genelde soruları bilerek sınava giriyorlar biz salak gibi çalışıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bunlara paranoyak değil (öyle olsa tedibirin alırdı 1001 türlü) gıcık salak öküz!! denilir.. ama suratına söylenmez tabi.. büyük aptallık yaptıkları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 haha dialog bana tanidik geldi eski bi fizikci olmamdan.. - ne okuyosun sen yavrum? - fizik amca - fizik muhendisi mi olacan? - yok sadece fizik? - ha ogretmen olacan - yok amca fen-edebiyat fizik bilimadami olacaz biz - haa, size ogretmenlikde vermiyolar kolay dimi.. - what are you studying? - physics - (gozler acilir) WOW! You must be genius, you can easily find job blah blah blah... Bakis acisi iste.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 türkiyedeki bi dengesizlik daha işte. fizik en kasınç bölümlerdendir(9 senede anca bitireni tanıyorum) ama puanlamada da öle uçuk aman aman deildir. weird dude! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 haha ben niye girdim saniyosun, puan tutsa girmezdim (geric zopik severek, isteyerek okuyo biliyorum) 9 senede bitiren tanimak onemli degilki, bu olagan bisi.. ben 4 senede bitiren gormedim, onemli olan bu.. hatta bi geyik vardi(dogru gibi anlatilirdi) odtu arka arkaya 4 sene mezun vermemis bu bolumden diye, keza itu'de bi kac sene vermemisti galiba.. cok fikra falan vardir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar