Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 bu tutorial' ı GERGE için hazırladım. çizgiromanlardaki yazı balonlarını nasıl temizleyebileceğiniz hakkında bir tutorial.öncelikleü photoshop' u açıyoruz. sol taraftaki toolbar dan clone stamp tool' u seçiyoruz.sonra ALT tuşuna basarak baloncuğun içinden temiz bir yer seçiyoruz.ALT tuşundan parmağımızı çekiyoruz. bir tane artı bir tane de yuvarlak var gördüğünüz gibi. boyamaya başlıyoruz. artının olduğu yeri yuvarlağın olduğu yere kopyalıyoruz yani.biraz böyle temizledikten sonra tekrar ALT a basarak bir yer seçiyoruz. göreceksiniz zaten bunu yapmazsanız alakasız yerleri klonlarsınız. ve sonunda tertemiz konuşma balonlarına sahip oluyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Repler feda olsun üstadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 teşekkürler efendim :) bir de baloncuğun beyazından bir parçayı pattern olarak alıp sonra yazıları seçip o pattern ile doldurma olayı var. ama bu daha zevkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Direkt şırıngaylan emip fırça darbeleriylen sürünce de böyle bişiyler olmuyormu acep. [ Mesaj 04 Mayıs 2007, Cuma - 16:16 tarihinde, CaNNi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2007 O zaman zeminde doku varsa onu kaybeder ve eğer varsa fırçanın dokusunu uygular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar