KireiMerodii Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Anime mi, İskenderun mu? Şansa bak yörünge dışını boylamış Akuma da yau.
malik Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 harika bir buluşma düzenlenebilirse 3-4 kişiylen antepten atlayıp gelme ihtimalimiz var efendim , iskenderunlu arkadaşlara hürmetlerimle . zira benim için en önemli şey doymak ve leziz bir yemek , onu söylim başta =P
RayCharles Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 o zaman senin ilacin İskenderun değil Antakya...Harbiye ownz j00
malik Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 yok ya antepteyim ben zaten doyuyorum da =) orda aç kalmim yani ehe. iskenderun da çok güzel iskender balık vs yapıyorlar ya, dediğin yeri bilmiyorum ama hatay çok abarmış bir yer diye duydum . iskenderunu daha çok merak ediyorum ondan .
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 16, 2008 sanırsam sturm akuma. irtibata geçin ayrıca burda ne yiyeceksnz ki :D @fin: abv gitti gideli...
SturmVogel Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2008 bu pazartesi Ghost in the Shell + Ghost in the Shell 2 gösterimi yapıcaz. ( Zaman kalırsa S.A.C.'leri de yapabiliriz ) Katılmak isteyen varsa gelsin zaten her pazartesi anime gösterimimiz var.
Öne çıkan mesajlar