Aegean Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 bi ara çalıyodu baya ayrılamayız biz parçası ben çok sevdim bu parçayı, albümünü almayı düşünüyorum,önerirmisiniz? bir de fiyatı nedir?[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 ya bende bi ara duydum çok beğendim ki metaldir dinlediğim müzik tarzı az bucuk da rock diyebiliriz. İnanamadım kendime ama beğendim işte. :) Neyse ben öneriyorum. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble.
Head Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hoş bi hatun. ama pinki anımsattı sanki?[hline]valandil ownz j0o! -emokid*-
Aegean Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 bana gwen stefani yi anımsattı tipi, muziğini kastettiysen ben pek benzetemedim pink e, ama baya iyi bi parça ayrılamayız biz bence[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 hehe gwen stefani nireee bu nireee[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG!
Natural Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 güçlü bi sesi war![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b]
GICIK2 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Yalnıız pinki çok taklit ediyor.[hline]Speed cenneti XP: www.geocities.com/hebelegebele/speeder.jpg
Öne çıkan mesajlar