spompas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ipod(nano) a oyun olayini okudum az once firmware i uptade ediyormusuz fakat garantiden cikiyormus peki ben ipoda o linux dedikleri surumu yuklersem aracı ilk gunku hale getirebilirmiyim? ayrıca kulaklıkları patladı ne tavsiye edersiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 PsP alsana 1 adet... Kulaklık olarak philips aldık memnunuz ama bence ucuz bişe al ikiside bozulacak nasılsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 sennheiser mx200 al derim. fiyatına göre dehşet bir kulaklık. şimdi sorduğun şeyi tam anlamadım da sanırım oyun kurmak istiyorsun. bunun için ya itunes dan indiriyorsun (hiç indirmeye tenezzül etmedim, bilmiyorum nasıl olacağını) ya da linux kuruyorsun, linux üstünden çalışan oyunları oynuyorsun. ikinci bir işletim sistemi oluyor ipodunda ama garantiden çıkıyor işte linuxu kurunca. firmware değişikliğini zaten ipodun kendi programıyla yapıyorsun. bunun dışında gayri resmi firmware çıkarmaya uğraşan var mı, varsa da niye uğraşır onu bilmiyorum. kısaca boşver ipodda oyun oynamayı falan, psp veya ds al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 psp yi arkadastan odunc aldım ama zevk alamadim bir türlü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 pspden ben de tat alamadım pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar