Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Matrix Efekti 2 [can sıkıntısı]

Dragonmax

Öne çıkan mesajlar

valla matrix ile ps de 3 boyut tipi bi çalışma yapmaya çalışıyorum onunla uraşırkene can sıkıntısı bişeler çiziktirdim, bu yapacaaım çalışmaya bi kaç küçük adım sayılabilir.. fazla sanatsal bir değeri yok bence, çok da kasılmış bie değil, yani topa tutmayın hemen ehuheuheu..

[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:

Sosyal ağlarda paylaş

bence güzel olmuş
daha da güzel olması için alttaki yazıları ve koltuğu daha belirginleştirebilirsin
bir de yukarıdaki büyük matrix yazısını koymadan önce harflerin izi gibi olan hedeyi silip öyle koy bence[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

alttaki yazılar ve koltuk için bişeyler yapabilirim, ama yukarıdaki matrix in altındaki iz hedesini yok edemem, çünkü resmi bu son haline getirebilmek için, kilitli iken (yani tek layer kene) çalıştım, ama üzerine belki yeni ve daha büyük bi matrix atabilirim... Eleştiriler için teşekkürler :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

var ya o bozuk cümleme,anlatamamış olmama rağmen yukarıdaki matrix yazısındaki olayı anlamışsın yapmışsın helal olsun

koltuk da iyi olmuş

şimdi çok daha iyi
ancak düşündüm de alttaki matrix yazısı gereksiz
bi de is it possible soru cümlesidir soru işareti koy bence hehe

yazıları yeşilleştirmesen beyaz kalsalar çok daha hoş olur
bence[hline]Guns don't kill people...We do!
Let the bodies hit the floor!
SBGG!
Sosyal ağlarda paylaş

alttaki matirx yazısı konusunda katılıyorum. ayrıca iyi bencede.
Ama sanki yeşilin tonu gözüme battı. bireysel bir batıştır kimseyi bağlamaz o da ayrı:)[hline]
Hush
It's okay
Dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Dry your eye
Soulmate dry your eye
Cause soulmates never die

DiMarziolu Strat Squier satılıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

alemsiniz ya çocuklar :D, hele sen arcane, olm kahvede istiyomusun ehuehuehu, alttaki matriz yazısı hakket çok gereksiz, de işte bi kere yazmış bulundum, o bölümü tamir etmem çok zor, ederim de, en az yarım saat, alttaki orjinal katmandan o bölümü alıp üste yerkeştirecem, aynı işiklandırmayı da üstüne tutturucam, yenisini yapıyım daha kolay :D :D... Yeşil... Ne bilim, matrix ayana havaya girdim galiba, köklemişem yeşili ehuehu, bide altına adımı koyuyum dedim, ne diye koyduysam :D saolunssss...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...