Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 valla matrix ile ps de 3 boyut tipi bi çalışma yapmaya çalışıyorum onunla uraşırkene can sıkıntısı bişeler çiziktirdim, bu yapacaaım çalışmaya bi kaç küçük adım sayılabilir.. fazla sanatsal bir değeri yok bence, çok da kasılmış bie değil, yani topa tutmayın hemen ehuheuheu..[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 güzel valla[hline]Feel so good, I feel so fine Love that little lady always on my mind She gives me loving every night and day Never gonna leave her, never going away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 bence güzel olmuş daha da güzel olması için alttaki yazıları ve koltuğu daha belirginleştirebilirsin bir de yukarıdaki büyük matrix yazısını koymadan önce harflerin izi gibi olan hedeyi silip öyle koy bence[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 alttaki yazılar ve koltuk için bişeyler yapabilirim, ama yukarıdaki matrix in altındaki iz hedesini yok edemem, çünkü resmi bu son haline getirebilmek için, kilitli iken (yani tek layer kene) çalıştım, ama üzerine belki yeni ve daha büyük bi matrix atabilirim... Eleştiriler için teşekkürler :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 [hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 var ya o bozuk cümleme,anlatamamış olmama rağmen yukarıdaki matrix yazısındaki olayı anlamışsın yapmışsın helal olsun koltuk da iyi olmuş şimdi çok daha iyi ancak düşündüm de alttaki matrix yazısı gereksiz bi de is it possible soru cümlesidir soru işareti koy bence hehe yazıları yeşilleştirmesen beyaz kalsalar çok daha hoş olur bence[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 alttaki matirx yazısı konusunda katılıyorum. ayrıca iyi bencede. Ama sanki yeşilin tonu gözüme battı. bireysel bir batıştır kimseyi bağlamaz o da ayrı:)[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2003 alemsiniz ya çocuklar :D, hele sen arcane, olm kahvede istiyomusun ehuehuehu, alttaki matriz yazısı hakket çok gereksiz, de işte bi kere yazmış bulundum, o bölümü tamir etmem çok zor, ederim de, en az yarım saat, alttaki orjinal katmandan o bölümü alıp üste yerkeştirecem, aynı işiklandırmayı da üstüne tutturucam, yenisini yapıyım daha kolay :D :D... Yeşil... Ne bilim, matrix ayana havaya girdim galiba, köklemişem yeşili ehuehu, bide altına adımı koyuyum dedim, ne diye koyduysam :D saolunssss...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Graphicer® :hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar