Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Arkadaşlar benim forster equation hakkında bilgi alabileceğim, hatta direk forster equationı anlatan bir kaynak lazım. Hani böyle F=ma'yı uzun uzun açıklarlar ya öyle. Tatildeyiz şu an, kendim bulamazsam artık gidip bir fizik hocasına danışacağım ama onunda dışında transition dipole momentler, overlap integraller bunun gibi şeylerin iki molekül arasında karşılaştırmasının nasıl yapıldığını anlamam lazım tek başıma acı çekerekten yazdığım makale için. Misal nasıl derseniz: forster equation: ktr= K' k^2&/R^6 mesela iki moleküler arasındaki mesafe x katına çıkarsa elektron transferi x^6 katı kadar azalıyor gibi karşılaştırmaları yapabileceğim temel bilgileri veren kaynak lazım. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:13 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 buraya bir bakiver, ben direk arattim ama konuyu bilmedigim icin pek faydasi olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 hmm evet aslında mit aklıma gelmemişti belki orda openware biofizik course vardır sağol bakayım ben googledan arayıp da bulan olursa helal olsun ben anca bir tane buldum o da fazla kısaydı onun dışındakiler tonlarca fizik makalesi [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 04:20 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Wikipediada FRET olarak geçiyormuş bulmuş bulundum, ordaki kaynaklardanda giderim bir yerelere artık, buraya da koyayım bir gün birine lazım olursa diye d: http://en.wikipedia.org/wiki/Fluorescence_resonance_energy_transfer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar