Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine ekran kartı

Ceday

Öne çıkan mesajlar

Şimdi bizim bi arkadaş ekran kartı alcak da, 350$ a kadar cıkabiliyor. Almısken de iyi birşey almak istiyor..

Makinesi P4 2.4 800Mhz
1GD DDR ram
Albatron i865 TEV Pro
Philips 109 P

Ekran kartını Raedon veya FX mi alsın karar veremiyor. Performans olarak raedonun daha ii oldugunu duymus sanırım da bazıları driverlarında problem cıkıyor dedigi icin karar veremedi..

Aslında yukardaki donanımı da almadı suan ancak anlastı adamla..Ne tavsiye edersiniz ekran kartı hakkında?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.tomshardware.com.tr/community/showflat.m?Cat=&Board=gra&Number=44359&page=0&view=collapsed&sb=5

linkte bir forum var ve nvidia ile ilgili bi haber yazılı. haberin kaynağı ne kadar güvenilir bilemiyorum ama bu yazıyı okumadan ekran kartı konusunda karar vermeyin.

Ben nvidia kart tavsiye etmiyorum şu an için. nvidia nın fx ile ilgili problemlerini bir türlü halledememsi yuzunden bence radeon almak daha mantıklı bir seçim olacaktır. ekran kartına ayıracağın bütçeyi yazarsan ona göre bir şey tavsiye edebiliriz. Eğer radeon alacaksan 9600pro yada 9700 alabirsin.

[Bu mesaj Castigater tarafından 26 September 2003 22:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...