Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yurtdışından ps3...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ablam ispanyaya gidiyor.kendi kendime dedim gitmişken ucuza ps3 alsın bari:D.sonra düşündüm neden olmasın dedim.fiyat fln araştırmaya başladım.googleda arattım ispanyolca olarak ilk sayfada bi blog vardı ordada 599euro yazıyordu.sizce nekadardır fiyatı? bide freeshoplarda satılıyormudur acaba??
Mesaj tarihi:
haa oldu evet 500 ytl fark var..amerikadan alıcam dememişki..avrupada da gayet pahalı..hani zaten çok para veriosun ver biraz daha..garanti şart..üstelik bunlar ilk srüm ps3ler avrupa için..bozulma oranları yüksek
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
said:
Sony Eurasia garantili olmasına dikkat edin başka problemcikler çıkmaz...

Sony Eurasia garantisi olduğu sürece dünyanın en ücra köşesindeki yerde bile garantiniz geçerli oluyor diye biliyorum ben de. Bunu da yeni öğrendim zira eskiden aşırı karşıydım yurt dışından almaya. ama Amerika sınırlarından alırsanız otomatik olarak garanti dışı haberiniz olsun, ucuz diye alacaksanız amerikaya gitmenize gerek yok kadıköy'de yazıcıoğlunda 500-600$ arası fiyatlarla alabilirsiniz aynı şeyi.
Mesaj tarihi:
NTSC yayın kullanan bölgelerden almak pek mantıklı değil açıkcası.Konsol ntsc oyunlar pal ise disc not supported gibi bir hata veriyor.Her ne kadar bir HD-TV sahibiyseniz böyle bir sorun yaşanmadığı belirtilse de çeşitli forumlarda HD-TVniz yoksa en temizi pal versiyon almak...
  • Yeni Oluştur...