Redogski Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 ablam ispanyaya gidiyor.kendi kendime dedim gitmişken ucuza ps3 alsın bari:D.sonra düşündüm neden olmasın dedim.fiyat fln araştırmaya başladım.googleda arattım ispanyolca olarak ilk sayfada bi blog vardı ordada 599euro yazıyordu.sizce nekadardır fiyatı? bide freeshoplarda satılıyormudur acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 lan kimse bilmiyormu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 ispanya da pahalıdır 600 euro diye biliyorum ama abd de 600 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2007 peki freeshopta varmıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 ya yurtdışından almayın ps3..garanti için uğraşırsınız sonra..al türkiye'den..pek bi fiyat farkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 tabi canım 500ytl fark ediyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 trde 1500ytl fark olmaz olur mu abd de 600$ freeshopta olduğunu zannetmiyorum ama emin değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Dedikleri gibi garanti meselesi başınızı ağrıtabilir sonra. 500 ytl az vereceğim diye komple alet çöpe gidebilir (amma şom ağızlıyılm =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2007 Sony Eurasia garantili olmasına dikkat edin başka problemcikler çıkmaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2007 yazıcıoglunda 600$ :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 yalan oldu zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 haa oldu evet 500 ytl fark var..amerikadan alıcam dememişki..avrupada da gayet pahalı..hani zaten çok para veriosun ver biraz daha..garanti şart..üstelik bunlar ilk srüm ps3ler avrupa için..bozulma oranları yüksek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 said: Sony Eurasia garantili olmasına dikkat edin başka problemcikler çıkmaz... Sony Eurasia garantisi olduğu sürece dünyanın en ücra köşesindeki yerde bile garantiniz geçerli oluyor diye biliyorum ben de. Bunu da yeni öğrendim zira eskiden aşırı karşıydım yurt dışından almaya. ama Amerika sınırlarından alırsanız otomatik olarak garanti dışı haberiniz olsun, ucuz diye alacaksanız amerikaya gitmenize gerek yok kadıköy'de yazıcıoğlunda 500-600$ arası fiyatlarla alabilirsiniz aynı şeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
carignano Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 NTSC yayın kullanan bölgelerden almak pek mantıklı değil açıkcası.Konsol ntsc oyunlar pal ise disc not supported gibi bir hata veriyor.Her ne kadar bir HD-TV sahibiyseniz böyle bir sorun yaşanmadığı belirtilse de çeşitli forumlarda HD-TVniz yoksa en temizi pal versiyon almak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2007 ner ara kadıköyde ps3 600 dolara düştü yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2007 he lan nerde 600 dolar hemen alam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2007 hehe japonyoda 350 dolar :) kocaman alet olmasa alicaktim 3-4 kutu, satardim ebayde 2 gunde. amma velakin hayvan gibi bisi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar