Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kgs, trafik cezası sorunsalı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
selamlar arkadaslar,

e6 kullanarak istanbul- tekirdağa gittim geçenlerde. gereken bütün gişelerde kgs yi okutup, öndeki bariyer/cubuk/her ne ise, kalkmasıyla yoluma devam ettim.

dönüşte aynı günün sabahı oluyor bu, gişelerin bir tanesinde o bariyer acık yani gecmeye uygun duruyordu, bende durmadım geçtim, bibibibip ötmedide.

ceza yemişmiyimdir? yemişsem kac ytl dir? faizi falan varmıdır? olay 1 bileemdin 10 gun once oldu. vede nerden kontrol edebiliriz.

teşekkür ettim.
Mesaj tarihi:
Ceza yemişsen geçiş ücretinin 10 katı + geçiş ücretini ödeyeceksin. Kaçak geçtiğin andan itibaren cezalı ödeniyor geçiş ücreti. Yani belli bir süre tanımıyor geçiş ücretini ödemen için. ( eskiden kaçak geçtikten sonra 3 gün süre veriyordu o süre içersinde veririsen geçiş ücretini ceza kesilmiyordu)
Geçende de benim başıma sana benzer olay geldi boğaziçi köprüsünde kgs'den geçecekken bariyerin açık olduğunu gördüm ama yinede durdum. orda bulunun ışık kırmızı yanıyordu.Sakata gelmim die kartı gösterdim kırmızı ışık yeşile döndüm. Yoluma devam ettim. Muhtemelen ceza yemişsindir. Geçmiş olsun
Mesaj tarihi:
hmm hiç dikkat etmedim o işarete ya, çok fena güneş vardı.
nereye ödemem gerekiyor bu cezayı? , geçiş üçreti ne kadardır normal şartlarda?, birde ceza yiyip yemediğimi kontrol edebileceğim bir yer varmı?
Mesaj tarihi:
4 ytl geçiş ücreti olması lazım ona göre hesaplarsın artık ben kaçak geçtiğimde boğaziçi köpürsünde bi yer var bu ogs kgs işlerine bakıyor orayı arıyorum plakayı söylüyorum ordan söylüyolar cezanın ne kadar olduğunu cezaları ptt ye ödüyorsun ama cezayı yatıracağın hesap numarasını hatırlamıyorum . ben sana aradığım numarayı söylim ama yardım olabilirler mi sana bilmiyorum sonuçta senin geçtiğin kgs gişesi başka yerde yardımcı olamayabilirler ( boğaziçi köprüsünde kgs cezasını öğrenebileceğin telefon numarası:0216 310 72 29 numara değişmediyse budur bayadır aramadım) ayrıca arayınca söylersin e-6 daki kgsden geçtim die sakata gelme sonra
  • Yeni Oluştur...