SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Karakter ismi Rsl Chromaggus serverında.Sevilen ve tanınan bi karakterim. 970 spell dmg 8 epic , epic mount , 1500 g , Talbuk vs vs. Karakter migrate'e açıktır. oyundan baydıgım için satmayı düşünyorum fiyatı 300 civarı düşünüyorum. Elden satmayı düşünüyorum istanbuldayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 şimdi sen allie druidle takas da etmezsin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ne edicem olm nab. yaz geliyo baydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 pm attik sana da gormedin sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 ah pardon Jadean nicki bi arkadasta pm atmısta onun altındaymıs seninki görmedim o da msn istedi verdim gerçi hala eklemedi ya da görmedi bilmiyorum fakat sorun deil burdan verebilirm msn adresimi. resulcamlica @ hotmail . com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 İlgilenen arkadaslara teşekkür ederim. Karakter satılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar