BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 evet nasıl olur? wlimzideki *.exe uzantılı dosyalar nasıl çalıştırılır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 çalışmaz, bootcamp ile windows açıp deneyiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Macçi mi olucan başımıza? sana da mı hybrid cd aricaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 niye, biz de juliet okuyabiliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cermy Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 cross over. böyle bir programla exe leri açabiliyoruz ama çogunda başarısız oluyor. macupdate.com da aratabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 cross over'ın çalışması adına, filan gibi çok artist birşey yazıcaktım, ben görmeyeli baya birşey değişmiş. eskiden bir avuç program çalıştırabiliyordu sadece. önce buraya bakmak yine en iyisi olur, http://www.codeweavers.com/compatibility/browse/rank/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 mac os x güzel mi ya? ben kuramamıştım bi ara deneyip :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar