Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Md5 Enc ve/ya Docsis Config Enc hakkinda bilgisi ,source u olan birisi sevabina mesaj atarsa beni accip mutlu eder, vatana millete hayirli bir ish yapmish 0olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 http://shred.webnes.net/code/crypt.php buradan MD5 şifrelemesi yapabilirsin. (tek yönlü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Sagolasin, bu grupbun uyelerini taniyormusun peki? Kendilerine ulashabilirmiyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 MD5 tek yönlü bir hashingdir zaten. İki yönlüsü olamaz :) C de md5_init() ile başlar herşey.. PHP de ise gayet kolay bir şekilde md5() işinizi görür.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unholy_Messiah Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Grup sahiplerinden birisi benim zaten. Benimle konuşabilirsin. Sharky seninde şu çok bilmiş cevaplarından bıktım bilmiş ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 [email protected] Msn den ulashirsan sevinirim. [Bu mesaj DeLiDuMRuL tarafından 26 September 2003 20:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: Unholy_Messiah, 26 September 2003 19:41 tarihinde demiş ki:Sharky seninde şu çok bilmiş cevaplarından bıktım bilmiş ol. Yani ? Ne yapabilirim ? Susayım mı ?[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net]www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar