Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

şehir görünümü?

Jester

Öne çıkan mesajlar

şimdi frp-tr diğer php-nuke sitelerden farklı olsun istedik ve şöyle birşey düşündük, şehir şeklinde bir görünüm yapıcaz, bi tavern olucak tıklayınca forumlar, işte bi elf evi olcak elfçe yazıları, adminler baş muhafız modlar muhafız owner vali falan filan (hatta şehrin adı bile belli: moignus) bunu image mapping ile yapmayı düşünüyoruz, daha etkili başka bir yöntem var mı? ve resim nasıl olmalı?[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

Flash daha iyi olmayabilir. Bu devirde hala flashsız olan insanlar var. Ayrıca flash olcaksa afilli bişi olması bekleniceği için kasnak olma ihtimali artışa geçer. El çizimi ve mapping uygundur.

Birbirinden ayrı değil de beraber bir kompozisyon meydana getirmeleri daha iyi olur sanki.[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu...
Sosyal ağlarda paylaş

beraber bir kompozisyon derken kastettiğin şeyi doğru anladıysam eğer, evet beraber olucaklar.[hline]the action brings reaction
-Sene bindokuzyuz çift sıfır.Ben koredeyim, Heryer çöl, Bir anda ağaçların arkasından almanlar fırladı şelalede olduğum için hemen suyun içine girebildim,Araziye uyumlu mor giysilerimizle dağlarda ilerlemeye devam ettik,
-Hocam bi sktr git ya
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...