porsuk Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 frostwolf mountu aylarca elf kaplanı olarak kullandım sorun olmadı raid member barları +enemy barları + heal barları değiştiren addonlar nekadar legalse tip değiştiren programlarda okadar legal eğer kendini şikeyet etmessen veya bir başkası seni şikayet etmesse ki şikayet etse bile en fazla uyarı alırsın bu işin riski falen yok (bence) he ama sizin içiniz rahat değilse kullanmayın sizi yönlendirmek istemem herkezin kendi zevki riski olduğuna inanıyorsanız eğer kullanmayın [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 10:15 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 porsuk öncelikle sanırım verdiğin linkteki skin'ler tauren'ler için, n.elf'de kitleniyor makina, görmüyor bir şekilde. valla n.elf için olanı verirseniz dua ederim size, tey tey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=pjAuHNgi1mk bide bu video yu izle bak beğenicekmisin elflerde nasıl kitleniyo bende anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exceed Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 o denilen edit programlarıyla ( isimlerine bakmaya üşendim ) tauren'lerin skin'leri n.elf için yapılabiliyor. wowturk'de de böyle bir yazı vardı. denilen programları indirdim, ve senin verdiğin skin'i programa attım, ama tauren veya ona benzer bişi bulup n.elf'e çeviremedim. yani beceremedim kısacası. yani; bu skin'ler tauren için bile olsa o programlarla n.elf'e çevirilebiliyor, ve çokta kolay bişi. ( ben beceriksizim ) ek olarak; http://myhome.naver.com/sungmin8609/main.html bu linkte n.elf cat için bir model var, ve gayet sağlıklı bir şekilde çalışıyor. ''Cat to Thekal(Ne->Black, Ta->Brown)'' ama dediğim gibi başka da hazır n.elf modeli bulamadım, bulunanlarda tauren için. ağlayacam yav. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 11:58 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 11:59 tarihinde, Exceed tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar