Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CAS'tan Ribery'yi hakli bulmus


Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

http://www.sabah.com.tr/haber,B0B280E082BF40E2AA19C2FD5D13F58A.html

said:
Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi'nden (CAS) Galatasaray'a olumsuz yanıt geldi.

CAS, 2005 yılında sözleşmesi sona ermeden kulübü bırakan Fransız oyuncu Frank Ribery ile ilgili olarak tazminat talebinde bulunan Galatasaray'ın bu talebini geri çevirdi.

Mahkemenin, Galatasaray Fransız futbolcuya ödemelerini zamanında yapmadığı için, Ribery'yi haklı bulduğu ve kulübün tazminat talebini reddettiği kaydedildi.Ribery, 2005 yılının Haziran ayında yani kulübe katılmasının üstünden henüz 4 ay geçmesinin ardından eski kulübü Marsilya'ya geri dönmüştü.


bu bolume takilmam genelde de, galatasarayin yaptigi cok buyuk hata kapak olsun demek istiyorum.

edik: baslik aptalca olmus =)

[ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 17:42 tarihinde, Mum_Chamber tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galatasaray'da parasını alamyan oyuncu olmaz ki geç alan olur. Neden başka kimse ses etmiyor? Ribery'nin gözü sadece parayı görüyor da ondan. Zaten iyi de değil, tazı gibi koşuyor. Adam gibi teknik yok, şut çekmeyi zaten bilmiyor. Biraz da orta açıyor işte :) O kadar..


Evet bu yüzden Fransa Milli takımı kadrosundaydı dünya kupasında ve sezon sonu büyük olasılıkla sadece tazı gibi koştuğu için Arsenal'e transfer olacak..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zaten para mara alacakları da yoktu. Biz mallık ettik herifi kaçırdık diyecek değil ya canaydın. Kendisinin ayağını kaydıracak olan taraftar tepkisini böylece sürece yaymış oldu. 10 melon dolar tazminat alacağızz deyip garibanları umutlandırdı sadece.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...