Draven Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 a true story of a real idiot Evet arkadaslar, cok basittir. Bilgisayari acin, internete baglanin, kazaa yi acin, 1gb ustu bir film yada dosya bulup indirmeye baslayin, sonra uykunuz gelsin, gelmeden once dizinizle kasaya carpin, bi guzel uyuyun. Sabah kalkin, ekranin simsiyah olmasi lazim. Kasayi acin, bakin cpu fani yamuk bir sekilde duruyormu diye. Oyleyse, E guzel demektir. Hele hele yanmis plastik kokusu varsa harkulade demektir. Firinda Kizarmis CPU'nuzla birlikte soguk bir su icin. Afiyet olsun :P --- Evet bu benim basima gelen kro-kunc olay, suan cafeden yaziyorum. Bi sure icin sanirim buralarda olamicam, yani cpu alana kadar. Elin AMD sine guvendik birakalim dedik, yandi ya. Neyse. Umarim uzun surmez. Yakin zamanda yeni bir cpu almaya calisacam. Neyse uzatmiyim, beni seven herkese sabir diliyorum. Darisi sizin basiniza :P gorusuruz * Pelerinini savurur ve hizla kosmaya baslar, ardindan bir kuzgun surusu gokyuzune dogru ucarak yukselir * [hline]Existence is suffering, and the cause of suffering is desire.
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Afiyet olsun ne diyim :p[hline]''Daha fazla gururla yaşama imkanı kalmayan bir savaşçı gururuyla ölmelidir'' - Friedrich Nietzsche Bu savaşın tek galipleri kudretli insanlar olmalıdır. Kara Taht İmparatorluğu ve Lordu ElNor Daermon
Drake Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 kasaya vurunca islemci niye yaniyo?[hline]GeeM, 01 Şubat 2003 14:18 tarihinde demiş ki: Vay be 7 saat gelecekten gelmiş bir mesaj
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 "bakin cpu fani yamuk bir sekilde duruyormu diye" oha çok üzüldüm geçmiş olsun abi :([hline]nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 22:37 tarihinde demiş ki: kapadım konuyu mesaj atmayın PlSsss kings of chaos
Dralnu Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 geçmiş olsun :([hline]On the first day, there was light. On the second day, there was WarCraft. On the third day the lights were off to better play WarCraft. And Blizzard saw that it was good...
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Kasayı geriye yitmiştir oda arkadan hava alamayınca..[hline]Z(x) = axe WTF?
knight_of_rose Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 gecmis olsun[hline] click here join the war
arcane Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 said: BonePART, 03 Şubat 2003 23:37 tarihinde demiş ki: bak ya gene amdye bok atıyop BEN 6 AYdır AMD MI KAPAMIYORUM GECELERI yanmıyo[hline]Yıllarca forumdaki sacma sapan sorularınza cevap veren beni bi tıkla odullendirin.Mahua Ph'nglui mglw'nafh cthulhu r'yleh wgah'nagl ftgagn I am not fat you asshole, I am just big-boned. Screw you guys; I am going home. You must respect my authoritaaaaaaa. BonePART Losthope of Hun - Kay Server - Level 41 Drunken Friaa -(Brewing the ale for a while) sende düzgün okumadan yorum yapmışsın vurmuş yanlışlıkla kasaya.açık bırakmayla alakası yok yani.[hline]nukbasliklikiz, 03 Şubat 2003 22:37 tarihinde demiş ki: kapadım konuyu mesaj atmayın PlSsss kings of chaos
HellHound Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2003 gecmis olsun sendeki buyuk sanssizlik aslinda
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 geçmiş olsun :/ sıcak sıcak servis etseydin :p[hline]all i want to do is live..
KARAMURAT Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 geçmiş afiyet olsun şefimizin bu yemeğin yanında tavsiyesi bekletilmemiş oda sıcaklığında bir bardak su.[hline]Thief of pepelek
hamti_damti Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 Mesaj tarihi: Şubat 4, 2003 geçmiş olsun:( günün menüsü tavada kızarmış cpu ve yanında soğuk su:D[hline]Gücümüzü birleştirelim! katkılarınızla güçlenecez site: Güçlerimizi birleştirelim.Lütfen tıklayınız Tıklarsanız Sevinirim.
Öne çıkan mesajlar