ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Selam.. Ben bazen derste bazen de canım sıkıldığında bir şeyler çizdim .. Aşırı über amatörüm.. Ama merak ediyorum ne yorumlar yapacaksınız diye.. Bu sırada scanner'ımın ampülü patlak , makina da koyu çekti inadına.. ama renkleri açarak biraz kurtarabildim.. Here we go ; [spo] [/spo] şimdilik bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 karalama isabetli bir tanim olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 karalama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Vakt-i zamanında ben de aynen senin gibi derste çizdiğim karalamaları koymuştum böyle, o zaman aldığım en güzel cevabı paylaşıyorum seninle ; "Sen en iyisi dersi dinle." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ulfang Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 huauhauauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 niye insanin sevkini kiriyorsunuzki =) bu calisa calisa geliscek bir sey... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2007 scanner patlak olsaymıs keske aman allahım ne çirkinliktir bu = bu arada Asteroth=joscelin ? [ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 13:08 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Evet Fin ^.^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Dersi dinle, evde çiz. İlerde de resim çizebilen bilim adamı olursun. Son çizimin baya hoşuma gitti ama güzel duruyor. [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 15:37 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2007 bence güzel yani niye anlamsız şekilde insanın şevkini kırıcı laflar ediyorsunuz, tabi ki daha gelişecektir [ Mesaj 28 Nisan 2007, Cumartesi - 15:50 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar