PassivE_KesH Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 arkadaşlar bu site her acc. açana 5$ verdiklerini iddia ediyorlar ben üye oldum ama daha gleen yok giden yok sizce kaç günde gelir?gelirmi? http://www.cashtodo.com/?ref=2170 verdiğim link benm referral linkim onuda söyleyeyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Kimse çıkarı olmadan kimseye para vermez, bu böyle biline. Onlar size 5$ veriyorsa siz onlara 10$ kazandırıyorsunuzdur mutlaka biryerlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 bende cashfiesta diye bir site bulmustum ayda 150 dolar gibi bir para görünüyordu karşımda.. ama yapmam gereken bana verdikleri programı bilgisayarımda açmak.. programda küçük bir penguen sol kenarda yürüyor reklamlar sürekli değişiyor.. penguen durunca üstüne geliyorum yine devam ediyor böyle böyle sadece 5 gün dayanabildim sonra bıraktım çok zahmet istiyor bu siteler illa reklamlarına tıklayacaksın falan filan istiyorlar bence zahmete dayanabilirim diyorsan gir bu işin içine... [ Mesaj 25 Nisan 2007, Çarşamba - 07:18 tarihinde, by_hacker_warwas tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 brigand, adamların çıkarını niye dert ediyorsun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 türkiyeden baplanıp para kazanamazsınız bu sitelerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 said: brigand, adamların çıkarını niye dert ediyorsun ki? Benim üzerimden birilerinin para kazanmasını sevmiyorum. Yeterince açık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 O zaman hiç bir şey satın alma... Her satın aldığın eşya sayesinde insanlar senin üstünden para kazanıyor. Hiç bir servisi kabul etme... Evde yaşama... Elektrik kullanma... Su içme... Para kazanma çünkü sen para kazanırken başkaları da para kazanıyor... Vergi? hah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar