RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Arkadaşlar Oyunun Cd'si Elimde Var. Sadece CD Key Almak İstiyorum.. World Of Warcraft'ın Sitesinde Bulamadım.. ( vallahi bulamadım ) Yukarıdaki Topiclerden Baktım Bazı Siteler Var Ama Nasıl Alındıgını Bilmiyorum... Kredi Kartı Numaramı Verdiğim Zaman. Direk Mail Olarak Yolluyorlarmı Acaba.. Bana bi yardımcı olun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Hangisinin cd keyi ? tbc hala satılıyor mu bilmiyorum ama wow-europe da satılıyordu. Onun haricinde gittigidiyor dan almıştım ben key lerimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Yeni Başlıyacağım Ben.. TBC Düşünmüyorum Level 55'e Kadar Normal WoW'unda Key'ini Bulamadım Wow EU'nun Sitesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Kendisi sitesinde temel wow yok malesef. Gittigidiyordan zilyon tane satmış adamlardan key alabilirsin. Onun haricinde DNR dan 40 ytl ye almıştım 1 ay öncesine kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Orj kutu 40 ytl Bence kutusunu al.Tabi nerede yaşıyorsun oda var bulabilirmisin fln.ORjinal kutu durması daha hoş oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 www.offgamers.com u dene ziltyon tane key aldım tüm arkadaşlarımı wow la bulusturan site :D 15 dadikada veriyolar keyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Gittigidiyor da 2 tane eleman var 35-37 ytl falan satıyolar. ilk önce özel mesaj at,onlinesalar hemen al,hemen yollasınlar keyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2007 http://www.gittigidiyor.com/main/urun.php?id=4554099 1ytl ye açtım açık arttırma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar