Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

trafik cezaları

karakedi

Öne çıkan mesajlar

ee bana trafik cezası kesmişti saolsun memur beylerden bi tanesi, sonra ben o cezayı yatırmayı unuttum üzerinden nerden baksan 20 gün geçti ayrıca makbuzu bulamıyorum.

nolcek şimdi, illa hapse mi gircem günün birinde yoksam gidip bi yerden borcum varmıdır veya cezam wvarmıdır ogrenebiliyor muyum? elimde makbuz olmadıgından nereye ne yatıracam?

yol yordam bilen bi arkadaş yardımcı olabilrse çok makbule geçer valla.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus...
- adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn...
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
İnternetten Aracımın borcunu nasıl öğrenebilirim?
http://www.gelirler.gov.tr adlı Gelirler genel müdürlüğü web sitesinden aracınızın borcunu öğrenebilirsiniz.

Şube Merkez binası, Kartal İlçesi Soğanlık mevkii D-100 karayolu yan yol üzerinde üç katlı Emniyet Müdürlüğüne ait binada Hizmet vermektedir. Binanın birinci katında Nöbetçi Amirliği, Anadolu Yakası İstasyon Amirliği ile İstasyon Amir odası ve yemekhane, ikinci katında ise Şube Müdürü odası, İstatistik ve Planlama, Trafik Düzenleme ve Denetleme, Bilgi İşlem Büro Amirliği, Ceza İşlemler Büro Amirliği, Otoyol Büro Amirliği, İkmal Bakım Onarım ve Araç Büro Amirliği, İkmal deposu Evrak Arşiv ve Brifing salonu bulunmaktadır.

Üçüncü katında ise, Şube Müdür yardımcısı odası, İdari Büro Amirliği ve Muhasebe bölümleri bulunmaktadır.

Telefon No :0 216 377 22 04
:0 216 377 22 07
fax :0 216 377 00 73[hline]Grandmaster Hamburger
www.dynamick.net
en yararlı link
Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım
Sosyal ağlarda paylaş

bildiğim kadarıyla ilk 15 günden sonra %100 zam biniyo.sonraki her ayda %20 iki seneden sonra enflasyon oranında.ayrıca aflar 3 senede bir çıkıyo.ama yanlışta olabilirim.tam emin değilim.

ayrıca arabanı trafik muyenesine götürdüğünde ortaya çıkar borcun.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ra_d, 11 September 2003 14:25 tarihinde demiş ki:
Zegna?

çok ceza ödemiş gibi bi halin var :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him,
and so do the angels because of His Awe.

Ödemi$ değiL ödememi$ haLi war :D[hline]icQ=135954330
CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki:
Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ?
Bende kar$IyIm
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...