karakedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 ee bana trafik cezası kesmişti saolsun memur beylerden bi tanesi, sonra ben o cezayı yatırmayı unuttum üzerinden nerden baksan 20 gün geçti ayrıca makbuzu bulamıyorum. nolcek şimdi, illa hapse mi gircem günün birinde yoksam gidip bi yerden borcum varmıdır veya cezam wvarmıdır ogrenebiliyor muyum? elimde makbuz olmadıgından nereye ne yatıracam? yol yordam bilen bi arkadaş yardımcı olabilrse çok makbule geçer valla.[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 oo yandın atarlar senı hapıse :p ya bı yer war ama tam neresı bılmıyorum herhalde gıtsen zaten ordan oduyosun odebılırsın herhalde[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 çok yardımcı oldun be ;) o yer neresidir nereye gidicem nası odiycem o tür teknik bilgiler lazım bana. bilen yokmudur?[hline]Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 google dan arat trafık cart curt dıye bulursun[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2003 İnternetten Aracımın borcunu nasıl öğrenebilirim? http://www.gelirler.gov.tr adlı Gelirler genel müdürlüğü web sitesinden aracınızın borcunu öğrenebilirsiniz. Şube Merkez binası, Kartal İlçesi Soğanlık mevkii D-100 karayolu yan yol üzerinde üç katlı Emniyet Müdürlüğüne ait binada Hizmet vermektedir. Binanın birinci katında Nöbetçi Amirliği, Anadolu Yakası İstasyon Amirliği ile İstasyon Amir odası ve yemekhane, ikinci katında ise Şube Müdürü odası, İstatistik ve Planlama, Trafik Düzenleme ve Denetleme, Bilgi İşlem Büro Amirliği, Ceza İşlemler Büro Amirliği, Otoyol Büro Amirliği, İkmal Bakım Onarım ve Araç Büro Amirliği, İkmal deposu Evrak Arşiv ve Brifing salonu bulunmaktadır. Üçüncü katında ise, Şube Müdür yardımcısı odası, İdari Büro Amirliği ve Muhasebe bölümleri bulunmaktadır. Telefon No :0 216 377 22 04 :0 216 377 22 07 fax :0 216 377 00 73[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net en yararlı link Urza 30 ağustos akşamı saat 00,15 de kanald de insan sarrafında demiş ki: Zoru başardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Hiç Birşe olmaz Trafik Cezalarına senede 2 defa af çıkıyor yani ödemeyen çok adam var[hline]Şu imzaları kaldırın yaw bide çöpü kapıcıya verin !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 bildiğim kadarıyla ilk 15 günden sonra %100 zam biniyo.sonraki her ayda %20 iki seneden sonra enflasyon oranında.ayrıca aflar 3 senede bir çıkıyo.ama yanlışta olabilirim.tam emin değilim. ayrıca arabanı trafik muyenesine götürdüğünde ortaya çıkar borcun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Zegna? çok ceza ödemiş gibi bi halin var :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2003 ilk hafta ödemessen 2 katına çıkıyo, 3. hafta sonunda da ödemessen 3 katı oluyo. Sonra sittin sene ödemeyebiliyosun araç muayenesine kdr fln hehe[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 said: Ra_d, 11 September 2003 14:25 tarihinde demiş ki: Zegna? çok ceza ödemiş gibi bi halin var :)[hline]And Ra'd glorifies and praises Him, and so do the angels because of His Awe. Ödemi$ değiL ödememi$ haLi war :D[hline]icQ=135954330 CapuLet,17 June 2003 00:12 tarhinde demi$ ki: Merhaba komutla paperdoll u nasıl açtırırım ? Bende kar$IyIm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2003 e-devlet rocks dicem de netten ödeme yok sanırım..[hline]fizban, 12 September 2003 19:59 tarihinde demiş ki: arcane desen uçan kuş durduramaz onu. --------------------------------------- arcane halısahada 10 uçan kuş gücündedir hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Cayyolunda ters yöne girdim daha dün 65 milyon ceza yedim yuh lan ters yön için 65 milyon olurmu birde 15 ceza puanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arc Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 phauha trafik canavari konu$tu[hline]SAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar