Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aptalca ped reklamları...

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Mighty Thor o kadar emin konuşuyorsun ki, "kadınlar başka bir kadının 1 vazo kırılınca 2.sini de devirmesini çok mantıklı buluyorlar, tamamen bunu akıllıca görüyorlar, ben de bundan eminim." diyorsun. Ben her ped reklamı salakça demiyorum, ama Molped ve bu vazo kıran hanfendi gerçekten sinirimi bozdu açıkçası. Bunu hiç bir belli bir akıl düzeyine gelen insanın mantıklı yada kabul edilebilecek bulacağını da düşünmüyorum (sakın hakaret olarak algılama bu sözümü kadınlar mantıklı buluyor diyorsun da ona cevap olarak söyledim). Yani bizim beğendiğimiz Pirelli vs. reklamlarında da espri oluyor sonuçta, en son beğendiğim lastik reklamında (formula pilotumuzun istanbul maceraları sadfsafsdfa) gayet espri vardı gayet de mantıklıydı dolayısıyla güzel buldum, onun dışında hatırladığım lastik reklamlarını da akılda tutuyor değilim bir onu bir de o reklamın orjinal halini (bpnindi sanırım) hatırlıyorum onu da schmuaher'i oynattıkları için aklımda kaldı. Yani tüketiciyle pek de alakası yok akılda yer etmesinin de ayrıca etrafındaki bir kaç kıza sor nasıl buluyormuş bu 2 ped reklamını :)[hline]Antimodes a.k.a Bhaal Pheles.
UIN: 123455555
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...