dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Merhaba arkadaşlar. Temet Nosce (Grimbatol-Horde EU)' nin belirli class'lardan türk oyunculara ihtiyacı var. Şu anda Gruul deniyoruz ve 2 raid ile Prince kesiyoruz. Aşağıdaki class'lar için recruit'e açığız... 2 x Holy Paladin 1-2 x Restoration Shaman 1-2 x Warlock Oyun içerisinde Yibeni, Med, Deadfear ile kontak kurabilirsiniz veya bana özel msj yazabilirsiniz. Sitemiz'in ayrıca application topic'i bulunmaktadır. İyi oyunlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 gimp warrior lazim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 hehe :) yok ondan bolca var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
porsuk Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 akşamları izliyorum sizin raidlerinizi 2 tane dps amaçlı katılan fakat dps yapamayan adamınız var onların yerine sağlam 1 healer 1 dps alırsan sorun kalmaz [ Mesaj 24 Nisan 2007, Salı - 09:33 tarihinde, porsuk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 ben gliyim mi 1k spell dmg:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2007 1470 healli pala verelimde arthas gibi olmam lazım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar