Othranx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 bırakın şimdi, tavlayı yeni öğrenip de ard arda düşeş atan noobcanlar gibi aldınız macı:P 35 killik macı veren ben ayrı malım zaten sdfsdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Gidip n00bları kesip yaptığın 35 killden hayır gelmez tabi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buz Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 noob demeyin takımıma bi noob varsa othranxtır o :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Vallahi herşey güzel hoşda, hiç lan party olmadı yani. herkez ayrı terhane oynadı... Hele hele sabah güzelim börek sefasından sonra Efe'nin ortadan kaybolması ayrı koydu baan yani... Neyse. Pati lan partynin nasıl birşey olduğunu anlamış olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evet, bi ara güzel toplandık bf2, ja, cod için, sonra dağıldı herkez. Ya dota olunca lan parti yapılan yerde, illaki oluyor bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 dotasız lan party mi olurmus aaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 tarih verin tarih bu hafta olsun plx =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 said: Efe'nin ortadan kaybolması ayrı koydu baan yani lan ne kaybolmasi hadi eyw dedim gittim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Sıs sıs... Atladınız opele gittiniz. Biz orda konuşuyoduk d.. gibi kaldık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar