Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Satılık WoW + TBC paketi. (LvL 65 Paladin ve Lvl 60 warrior)

ColdShadow

Öne çıkan mesajlar

Satacağım şeyler:

WoW + TBC içerisinde 2 tane karakter var lvl 60 human warrior frostwhisper serverinda ve lvl 65 blood elf paladin darksarrow da. LvL 65 charda 650 gold var ve dark sarrow un en iyi türk horde guildi last ottomans ta. Kimseyle bir problemi yok ilişkileri iyi yani :P

wow ve tbc paketleri orjinal kutularıyla ve tertemis :P fiyatları sizden bekliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Detaylarını da yazalım. Ayrıca güncellendi karakter. Artık 724 goldu var :P

Karakterler: Paladin, Warrior (aynı account içerisinde)

PALADIN

Server Yeri: EU - PVP

Server : Darksorrow

Irk/Class/LvL: LvL 65 Blood Elf Paladin

Item/Karakter'in özelliği (yada linki) : http://armory.wow-europe.com/?#character-sheet.xml?r=Darksorrow&n=Jankat

Extra: Karaterde 724 gold var. Şu an hala arada takılıyorum daha fazla olabilir gold aldığınız zaman ama garanti vermiyorum ama accountu alacağınız zaman min 724 gold göreceksiniz. Honor kasmadım hiç. Quest, instance ağırlıklı oynadım. Çantaların hepsi 18 slotluk. Paladin %100 hızlandıran at questi tamam atı sorunsuz kullanabilirsiniz :) Karakrter serverin en iyi Horde Türk Guildi Last Ottomans ta bulunmakta. İstediğiniz taktirde bu arkadaşlarla yolunuza devam edebilirsiniz ki öneririm gerçekten iyi bir guild ve çok yardımseverler. Karakterin kötü bir geçmişi bulunmamakta. Ignore listemde 2-3 ninja var sadece. Karakter 1 haftadan uzun bir süredir rested durumda ve şehirden hiç çıkmadı. Yani karakter elinize geçtiği zaman en az 1 lvl rested olarak kolayca 66 olabileceksiniz.

WARRIOR:

Server Yeri: EU - PVP

Server : Frostwhisper

Irk/Class/LvL: LvL 60 Human Warrior

Item/Karakter'in özelliği (yada linki): http://armory.wow-europe.com/?#character-sheet.xml?r=Frostwhisper&n=Jankat

Extra : Bu karakterle aylardır oynamıyorum. Kimseyle bir problemi yok. Aylardır şehir içerisinde. Bu açıdan rested bonusu harika tabi :) 131-132 civarı goldu var.
----------------------------------------------------------------------------------

Fiyat : 200 YTL. Pazarlık yok. Diyorsanız fazla verebilirim np tabiki :)

Satış Şekli: İstanbul da oturuyorum. Sadece elden satış yapacağım. Merkezi bi yer olursa (bostancı, taksim, kadıköy v.b.) belirleyeceğimiz bir gün içerisinde elden satın alabilirsiniz. Bana ulaşmak için:

email: [email protected]
tel: 0555 491 65 16

[ Mesaj 27 Nisan 2007, Cuma - 18:33 tarihinde, ColdShadow tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...