Peradur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 güzel şeyler tabii ki, aksini iddia etmiyorum.Ama anlaşılamayan şeyler onlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 En iyi arkadaşımın bir lafı vardır.... Just Wait and See... *! Bir daha bu konulara mesaj atmamaya yemin eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 valla benim yaşlarımda anlamanın pek bir anlamı yok (bu ne biçim bi cümle :-p). baby if you give it to me.. ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peradur Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 nası yani? yaşın cok mu buyuk cok mu küçük? küçük olamaz okulda olman gerekirdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistcan Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 said: BabacumMostors, 23 September 2003 23:14 tarihinde demiş ki: sıkma canını okşa patlıcanını demişelr[hline] Hocam saygi duydum konuya kattigin ulvi yorumuna...[hline]Somewhere in the mighty battlefield a man becomes a hero and a hero becomes a King! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bu gun 1 derste 3 sayfayı şiirle doldurdum! acaip ilham oldm yaa... kızda benı düşünceli ve şair tavrımla gördü 2 ders en arkada benm gibi oturdu.... tahmınen başka bişeye taktı kafayı ama ben olayı istediğim yöne çekiorum bu haftasonu herşeyın kararını vericem, bu topicinde buyuk yardımı olacak... butun gun solgun geziorum okulda sonu nolacak bunun yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 boşwer abi ya geçio zamanla kızı sewdik sewdik sonra noldu gitti gene o salak punklardan biriyle çıktı sdinirim tepeme wurdu dözdüm çocugu sonra kız da benle konusmadı oh rahatım artık :-) babacum en iyisini sölemiş patlican oksamak seksten dah yararlıymıs dioalr.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 bu arada bone a sonuna kadar katılıorum.[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Lise sona gidiyorsan sık dişini bir sene, sınavdan sonra elini sallasan ellisi, bir kişiye bağlı kalma, ayrılınca şimdiki halinden daha beter olurusun.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 herkeşe oluo o olaylar konuyu açan pati (adını unuttum yazamıcam:) söyleyene kadar güsel bi duygu falan böle hoş oluosun görünce..konuşup, "ark kalalım" cevabını alınca bu sefer hırs yapıosun daa çok kaptırıosun kafayı yiosun elde edersen de elde etmenin verdii rahatlıkla çabuk ayrılıosun genelde.. bööle düşündüüme bakma aslında daa 1ay önce falan:::: http://www.paticik.com/forum/view.php?id=43219[hline]"I believe in myself and that's enough for me, I don't need Christianity or any other religion to find a meaning in life" [Bu mesaj Ainu tarafından 24 September 2003 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 lol saız.gen.tr ın başkanı benim yakın bir arkadaşımdı (sonra nolduysa gitti güzelim site) ha siz aranızda başka bir saplar federasyonu kurduysanız onu bilemem tabii.. ama saplık felsefesinin temelini temelini atanlardan biri olarak söylüyorum ki :) bu saplık işine bi standart getirelim hatta yeniden güsel bir sitemiz olsun :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 valla şahsi olarak şu kızlardaki ben seni arkadaş olarak görüyorum lafına oldum olası kıl olmuşumdur ya nedir ben senden hoşlanmıyorum diemiomusun yaw? neyse konuna gelince senin şahsen senin yerinde olsam aynı dediğin şeyleri uygulardım erkeğin çok kouşunaı iyi değildir demiş atalarımız ağırbaşlı davran biraz ona karşı olsun bitsin ne olacağı varsa olsun derim[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 "Hatırlar mısın bir zamanlar bir genç vardı, fakir ama namusluydu..."[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Bi yorum yapamayacam aynı sınıftayız, bana söylemedin ya kırıldım.. yaş 16 düşündüğün şeye bak be, saplantı haline getirme de :)[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 kimseye sölemedm reaper :( offf o kadar boslukta hissediorm kiiiii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 şimdi arasam gene eski muhabbeti cevirebilirim kızla, ama ben onunla daha fazla zaman geçirip daha fazla şey paylaşmak istiorum... belkide hakkım olandan fazla istediğim için böyle oluo :( sanırım bu ilişki hiç bi zaman istediğim yöne girmicek.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draven Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 abi senin eski muhabbetin buraya getirmis olayi. kiza cok yakin ve laubali olursan, seni potansiyel erkek arkadas olarak gormez, saklaban arkadas olarak gorur, eh isin sonunda sen ona onu sevdigini soyliyince shock olur tabi. yapmak gereken tek sey, onunda tekrar birlesmeyi unut, yani tavir cekme kiza sadece merhaba merhaba gibi, normal davran, normal arkadasmis gibi konus, surekli telefon etme, rahat ol, baskasi cikar elbet yoluna.[hline]If we die, we all die together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 kıza bir kere bile yawşamadım ve yanında anlattığın gibi bi hatayada düşmedim... bu kadar basit kısımlara kafam erio merak etmeyın işin zor kısmı bundan sonra olacaklar :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 dayan. bi süre sonra nasılsa unutursun :) zaten şansına çıkmaya başlarsan, aslında kızı sadece gözünde büyütmüş olduğunu anlarsın.. (ki kendileri hoş bir duygu olmazlar ;))[hline]Lloth 'udtila naut saph lil gow del nindol k'lar! a.k.a. çöplükler çöpe, paticiğe değil! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Seni arkadaş olarak görmüş ve öyle kalmasını istiyor. Bu kızın dileği. Daha fazla ısrarcı olmaya gerek yok.Hem kızı seviyosan bırak da onun istediği olsun. Benim felsefem sevdiğin insanıda aşıp Nirvana'ya ulaşmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 eehh biraz daha zorlarsan hiç konuşmayacak kız... aranız iyiyken kıymetini bil bence ;) sen ondan başka bişi düşünmüyorsun o seni dost olarak görüyor... acı birşey ama daha kötüsü de var ;)[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 arkadasim ben bu yaz baya bi kızla cıktım nicotine dedigi gibi insanlar sadece birbirlerinden hoslandigi icin cıkıor vede iliskliler cabuk bitior eger sevdikleri icin cıksalardi iliskiler daha sagliklı vede uzun surerdi orn: benim iliskim 3 ay cıktım en son cıktıgım kızla sonra direk terketti beni neden? sıkıldı,baskasini buldu yada herhangibisi ama eger sevseydi sagdik olurdu o yuzden sevmiorsan cıkma sadece takıl seviş yap bisiler ama cıkma ....[hline]Hiten Mitsurugi Ryu Ku Zu Ryu Sen icq : 39990910 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar