ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Arkadaşlar paticikte yasak mı bilmiyorum ama accountumu satacağım oyunlarla birlikte. Eğer yasaksa ciddiye almayabilirsiniz de en azından fiyat önerisinde bulunursanız başka bi forumda satabilirim. Satacağım şeyler: WoW + TBC içerisinde 2 tane karakter var lvl 60 human warrior frostwhisper serverinda ve lvl 65 blood elf paladin darksarrow da. LvL 65 charda 650 gold var. wow ve tbc paketleri orjinal kutularıyla ve tertemis :P sizce ne kadar eder bunların hepsi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 yasak degil ama herhangi bir sey icin alim & satim topiclerini http://forum.paticik.com/forum.php?id=27 buraya aciyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2007 ehe paticiğe girmeyeli bayağı olmuş oraya copy paste yapıyorum düzeltip. Buradaki silinebilir tabiki teşekkürler ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar