Jinni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Selamlar... Sizinle paylaşmak istedim, artık benim bizim de bir kedimiz var :) 9 aylık bir himalayan kedisi. Bu tür hakkında hiçbirşey bilmiyorum. Bana bilgi verebilecek herkesin tavsiyelerini bekliyorum. Kısa bir zaman sonra resmini de koyucam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 himalayan kedisi. ilginç. bende ilk defa duyuyorum. bilgi edinirsen bize de iletir bi de resimlerini koyarsan mutlu olurum. bu arada hayırlı uğurlu olsun. bebekliğini göremediğine üzülüyosundur heralde. ama büyütülmüşü de iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Art Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hayırlı olsun ;p[hline]Lets Turn and Burn..!!! UcanDaire Firca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Resmi şu an elimde yok ama bilmeyen arkadaşlar için: işte kedim aynen bu :) http://www.juen.com.tr/irklar_detay.asp?ako_fl=2&irk_kodu=75 [Bu mesaj Jinni tarafından 20 September 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Evek benimbizim de :-p[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 iyyy iğrenç bi hayvan neyini beğendin bu uyuz yaratığın. Ama inşallah hayırlı olur.( suratında pek hayır yok ama neyse)[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 İlginç bir hayvan karnının ve arka bacaklarının oluşturduğu uyum süper :D[hline]Ya Olduğun Gibi Görün Yada Göründüğün Gibi Ol Mevlana BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 horacegoesskiing aynı kediden bahsediyor olmayalım sakın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hm benim kedim de buna benzio ama benimki daha güzel (!) :p[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 çok şeker bu ya!!! ben de istiyom[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 adı ne[hline]Mr. Molko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Henüz bir isimde karar kılamadık. 2 gün oldu geleli Önerileriniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 yumoş... :-p[hline]Şu anda iş yapıyor olmam gerekiyodu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Buldog'un kedi hali :-P adını Yarmacan koy :-P[hline]Little by little I'm falling for you... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 cinsiyet alabilir miyim isim önerisi için[hline]Kenderleme, 05 August 2003 18:15 tarihinde demiş ki: bu bard tam cem uzan olcak yannız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nek2004 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 sakın pamuk yumoş gibi isim koyma. kardeşim bizimkinin ismini pamuk koydu. itiraz ettim dinlemediler. hayvanın ismine gıcıktım hala da gıcığım, ama alıştım sayılır artık. bu arada bakımı (özellikle de tüy) zor bi kedi seçmişsin. tüy kaplı koltuk, sandalye, masa ve kıyafetlere hazır ol. harbiden zor iş. [Bu mesaj nek2004 tarafından 20 September 2003 23:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 "Kucağa alınmaktan hoşlanır " ndn aldıgınızı simdi anladım sizi sizi !!![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ? kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar... hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye... yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 harbı nesini begenmissın bu hayvanın.Sokaktan bi tekir kapsaymıssın daha iyimis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 hayırlı olsun.[hline]Höhe ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 cok iyi bak, sevgiyi eksik etme, bi hayvan gibi degil, bir birey gibi davran. asla dovme. asla ve asla dovme. ve severken de cok sikistirma, elini bastirip agir tutma hoslasmaz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karakedi Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Bestiae sumus, ut non bestiae simus... - adriann, aaddddrrriiiiiiaaaannnnnn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Yau Mıncıklaya mıncıklaya öldürülecek bi tipi far çok şirin şirin ötesi :)[hline]Çöp Olayına Bende Karşıyım ... Icq=176375932 MailMee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 gule gule sev :) hayirli olsun[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. ve Pet bolumu istiyorum. copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © [Bu mesaj thanatos tarafından 21 September 2003 09:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Mıncık manyaa lafına çok güldüm ahahha:) çok sevimli kedimiş harbiden o tüylerden 1 halı çıkar ama:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jinni Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Cinsiyeti erkek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar