Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Benim de Kedim Var Artık

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selamlar...
Sizinle paylaşmak istedim, artık benim bizim de bir kedimiz var :)
9 aylık bir himalayan kedisi.
Bu tür hakkında hiçbirşey bilmiyorum.
Bana bilgi verebilecek herkesin tavsiyelerini bekliyorum.

Kısa bir zaman sonra resmini de koyucam :)
Mesaj tarihi:
himalayan kedisi. ilginç. bende ilk defa duyuyorum. bilgi edinirsen bize de iletir bi de resimlerini koyarsan mutlu olurum.
bu arada hayırlı uğurlu olsun. bebekliğini göremediğine üzülüyosundur heralde. ama büyütülmüşü de iyi.
Mesaj tarihi:
Resmi şu an elimde yok ama bilmeyen arkadaşlar için:
işte kedim aynen bu :)
http://www.juen.com.tr/irklar_detay.asp?ako_fl=2&irk_kodu=75

[Bu mesaj Jinni tarafından 20 September 2003 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
iyyy iğrenç bi hayvan neyini beğendin bu uyuz yaratığın. Ama inşallah hayırlı olur.( suratında pek hayır yok ama neyse)[hline]Ejderha Gibi Uçarım,
Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)...

DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki:
bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Mesaj tarihi:
sakın pamuk yumoş gibi isim koyma. kardeşim bizimkinin ismini pamuk koydu. itiraz ettim dinlemediler. hayvanın ismine gıcıktım hala da gıcığım, ama alıştım sayılır artık. bu arada bakımı (özellikle de tüy) zor bi kedi seçmişsin. tüy kaplı koltuk, sandalye, masa ve kıyafetlere hazır ol. harbiden zor iş.

[Bu mesaj nek2004 tarafından 20 September 2003 23:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
"Kucağa alınmaktan hoşlanır " ndn aldıgınızı simdi anladım sizi sizi !!![hline]BabacumMostors, 09 August 2003 15:39 tarihinde demiş ki: ne demis aceb ?
kız ayarlamaya niyetli arkadaşlar...

hiç durmayın bugünden dershanein kapısına yaldırın zaten kızlarda sizi bekliyorlardı "gelselerde versek" diye...

yok ulan öyle şey adam gibi oturup çalışın

Mesaj tarihi:
Mıncık manyaa lafına çok güldüm ahahha:) çok sevimli kedimiş harbiden o tüylerden 1 halı çıkar ama:)[hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo)
EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa..
Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..
Espiriyi anlamadım
<<<
  • Yeni Oluştur...