Natural Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 hadi bakalım bi grup kuralım paticikten elemanlar gelsin ! ben ritm gitar çalarım bi kere gidek stüdyoya bakalım ne olcak canım sıkılıo kurudum ewde otura otura baya oldu gitmeyeli stüdyoya hadi rasgele![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Seve seve solist olabilirim. Okul korosundayim+2 sene solfej+san dersi aldim. Klavye de çalabilirim ayricana..[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 bende ritim gitar çalardım ama ritmi kapmışlar. çalarak söleme yeteneğimde vardır aslında. :). lead gitarı becerememekten korkuyorum.[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 horace güzel perkusyon ve bas çalar :)[hline] Hush It's okay Dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Dry your eye Soulmate dry your eye Cause soulmates never die DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 horace ı bass ta kullanmassak adama yazık olur. Veya ben vazgeçtim ritim gitardan falan ben menajer olucam. :D[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 dedik ya işte davul çalıyoruz diye.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 oke kadro şu ozmn ritm gitar :bEnnn lead gitar:Solonor (becerirsin becerirsin zaten memlekette lead çalan adam yohhh) bateri:head bass:horace vokal:Melancholy back vokal(ha ne?):back vokal heralde herkez aynı anda yapar! klavye:Melancholy Playlist önerileri lütfen.....[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 tabiki herkeze kapımız açıktır![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 kolay şeyler çalmalıyız. ;)[hline]WtF!?!?! Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Don't Cause any Trouble. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erga Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Bende fdavul çalıorum, 5 senedir fln back vokalde yapabilirim ama ankaradayım ben :p[hline]Come to get ur souls.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 istanbul dan arkadaşları bekliyorum gelecekler bana özel measaj olarak belirtsin çaldığı aleti ismini telefonunu yaşını! lütfen play list önerisinde falan bulunun ona göre çalışalım![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 istanbul dan arkadaşları bekliyorum gelecekler bana özel measaj olarak belirtsin çaldığı aleti ismini telefonunu yaşını! lütfen play list önerisinde falan bulunun ona göre çalışalım![hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 gitmeden önce biraz çalışın derim ben NJ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Grub'a baglı lead gitarist olunur. itina ile solo atılır!!! hade bakalım :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 said: riglous, 24 September 2003 18:37 tarihinde demiş ki: gitmeden önce biraz çalışın derim ben NJ... ewt bende aynı görüşteyim o yüzden play list belli olsunda çalışalım!!! seninle gittiğimiz gibi küçük duruma düşmeyelim :)[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 arkadaşlar yokmu playlist?[hline][b] Ehem Ehem Blabla bla balablabla [b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar