toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Süper Lig - 29. hafta Stat: Ali Sami Yen Tarih: 22 Nisan Pazar Saat: 19:00 Hakemler: Bülent Yıldırım, Mustafa Emre İyisoy, Serkan Gençerler Sakatlar: Arda Turan, Aydın Yılmaz (Galatasaray) Cezalı: Saşa İliç (Galatasaray) Hava Durumu: Sıcaklık en yüksek 19, en düşük 9 derece. Evden çıkmadan açayım dedim başlığı. İkinciliği istiyorsak mutlaka kazanmamız lazım, bol gollü olur inşallah. Bülent Yıldırım sene içinde 2 maçımızı Sami Yen'de katletmesine rağmen yine bizim maça verilmiş, saç baş yolacaz galiba bu akşam. [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 16:53 tarihinde, toggie tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 beraberlik bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 altan attı altan attı dk 28 gs 0-1 rize ön direğe kullanılan kornerde güzel bir kafa vuruşuyla oldu gol [ Mesaj 22 Nisan 2007, Pazar - 19:43 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 objektif olup yazalım :) dk 42 nezati inamotoyla güzel bir duvar pası sonrasında ceza yayı sağından sutuyla kalecinin sağından topu ağlarla buluşturdu gs 1-1 rize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 rezalet ya gs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 golü görmedim ümit 2-1 yaptı derkeen necati 3-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReNeGaDe Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 hakan şükür de girsin bide o atsın 3 golü tamamlayamıcak bu gidişte :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 bülent demirlekmiş o iki maçı yöneten, bülent yıldırım değilmiş adamın günahını aldım, gerçi eksik kalmadı saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 hakan şükür kralsın ama bu sene kır rekoruda git artık hakan rekor kırıcak diye şampiyon olamadık.ligin en çok gol pozisyonuna giren takımız hakan sagolsun gol atamadık ya.ciddi ciddi cok gol kaçırdı bu sene.napalım canı sagolsun ama gitsin maça gelince cok güzel maçtı.necati kendine geldi artık.umit karan da şov yaptı hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar