Sensible Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Buradayım,duruyorum Aklımda bir dolu akrep Elimde bir veda mektubu Manzaraya dalmışım Acelem yokmuş gibi Büyüye kapılmışım adeta Binbir kötünün şehri Binbir ışıkla süslenmiş Bu ilkbahar gecesinde O kadar masum duruyor ki Neredeyse döneceğim yolumdan Yağmur çiselemeye başlıyor Sevgi kokuyor damlalar Öyle hafif ki bu gece rüzgar Sanki yanaklarımı okşuyor Ama ne kadar güzelse Bir o kadar acı bu gece Terkedişim gibi Geliyor işte,biliyorum Üşümeye başlıyorum Rüzgar daha sert esiyor Bu sefer vuruyor yüzüme İlk aşk acısı gibi Bir gürültü ve parlamayla Fırtına kopuveriyor aniden Yağmur yakıyor sırtımı Sözünden dönen sevgili gibi İklim bile karşı bana Mektubum ıslanmış Ama umrumda değil Nasıl olsa okumayacak kimse Hıçkırarak ağlamak istiyorum Hiddetim tutuştursun Ziyan etsin heryeri Kahrım kaçsın içimden Aşkım çıksın aklımdan Beni yiyen benden Kurtulmak istiyorum Ama yapamıyorum İşte bu yüzden ben bu gece Bu şehirden gidiyorum Hoşçakal umutsuz ben Hoşçakal İstanbul Hoşçakal Sevdiğim Hoşçakal... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 çok umutsuz ve sanki hiç bir çıkar yol yokmuş gibi... sanki kendini hiç kurtaramayacakmışssın gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar