Zopik Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 2 küsür gb'lık parçalar halinde rip'lenmiş filmlerim falan var. Bunları dvd'ye yazmak istediğimde nero iso formatı bunu desteklemez, udf kullan diyor. şimdi bir udf seçeneği var bir de udf/iso seçeneği var. Multisession cd gibi birşey olsa gerek diye düşündürdü. Aklıma asıl takılan ise şimdi ben udf yaparsam illa 2 gb'dan büyük dosya mı yazmalıyım ? Yoksa herbişeyi yazarım da 2 gb'dan küçük olursa cluster büyüklüğünden dolayı verimsiz kullanım mı olur ? Yoksa yoksa hem büyük hem küçük dosya yazacaksam udf/iso mu seçmeliyim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 teknik olarak anlatamasamda udf ile istediğin boyuutta her şeyi yazabilirsin. Ben 2 gb altı için iso üstü için udf kullanıyorum. Karışık bir şey oldu mu udf tabiki yine. Udf ile ilgili bir problem yaşamadım. Yazdığım onlarca belki yüzlerce dvd ye dayanarak udf sorunsuz diyebilirim. Ama teknik olarak biri bizi de aydıtnaltır umarım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 udf ile büyük boyutlu dosyalar yazarsın. UDf'nin ISO'dan tek farkı UDF'nin okunabilmesi için işletim sistemlerinde gerekli bir eklenti gibi birşey olması gerekiyor. Windows'ta da bu var merak etme. Linux üzerinde bilmiyorum ama onda da vardır heralde. için rahat olsun yaz udf gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2007 2 gig den buyuk ISO lari yazdirmak icin PowerISO yu da kullanabilirsin.. [ Mesaj 23 Nisan 2007, Pazartesi - 01:06 tarihinde, odchu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar