Tyrael Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Valla ben HP Pavillon kullanıorm AMD li işlemciyle ısınmayla problemim olmadı istediğim her oyunu oynadım 512 Ram olmasına rağmen Vista Ultimate kurup da denedim problem olmadı pek açıkçası(1gb flash disk le hile yaptm tabi biraz hehe). Ayrıca Sony Vaio kadar da güzel tasarımı bence. Fakat şu an wireless ımı bazen görüo bazen görmüo anlayamadım onu format falan fayda etmedi bi ara götürücem servisede finaller bitmio.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 valla soyle diyim gecen yilbasinda tayland dan vaio geldi bana 2.700 ytl ye bu sene ablama laptop alcaktik tenosa dan filan baktik toshibalara hplere anca benimkinin ozelliklerine gelmisler yada azcik ilerdeler ve pahalilar imkanin varsa yurtdisindan al vaio al =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2007 http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/xpsnb_m2010?c=us&cs=19&l=en&s=dhs ben şahsen bu aletten alacağım uzun süredir xpsin hastasıydım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Dell Inspiron 9400 kullaniyorum. Gayet memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 LG P1 serisini önerebilirim, yaklasik 1 ay önce aldim pek güzel ve 5.1 ses destegi saglayan nadir laptoplardan [ Mesaj 15 Haziran 2007, Cuma - 00:26 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Queen Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Dell'in türkiye'de servisi zayıf, Toshiba güzel sanırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2007 En uygunu ve en performanslı hp diolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2007 Toshiba satellite L20-100 var bendede fiyatıda baya uygun, ama özellikle oyun oynayınca cok fazla ısınıyo öle bi sorunuda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 salı günü macbook pro 17inç alıyorum alla karetmesin. söylemiyim dedim dayanamadım sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Dell alma, toshiba alma diye yorum olmaz. Lütfen donanım bölümüne bu şekilde mesaj atmayın. Ya da yazacak iseniz nedenini açıklayın somut örnekler verin. Tamami ile boş mesaj alma deyip geçmek.. Alma dediginiz şey markette satılan ciklet değil. Toshiba alınmaz diyor iseniz demekki kullanmışsınız ve kötü yanları baş ağrıtmış. Oyle ise toshiba alma bence cunku boyle boyle sorunlar var diye yazıp görüş bildirirsiniz bir anlamı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar