Salieri Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 selamlar, haftalardır uğraşıyorum ve bildiğim her yolu denedim..gerek forum açtım gerekirse de bilenlere sormayı denedim!yine de derdime derman olacak birine rastlayamadım..şimdi son çarem olarak burdan yardım istiyorum. Sorunum şu:red alert2 yi cd den iki bilgisayarada yükledim network optionsda ki ayarlardan adapterların bütün olsaılıklarını denedim tcp/ipx seçili yinede olmuyo..İlk yaptığım da ana bilgisayar diğerini görüyor diğeri görmüyodu şimdi o da olmuyor.. Lütfen yardım edin RA2 Lan sorununu burda halledelim..daha önce açılmış threadleride arattım bir sonuça ulaşamadım.. Yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim. Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madwolverine Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Iki makinada da hangi isletim sistemi var onu da yazsaydin belki daha kolay cevap verebilirdim ama neyse xp kullandigini varsayalim once bi bilgisayarlar windowsta ag komsularindan birbirlerini goruyolar mi onu kontrol et. Eger iki bilgisayarda birbirini goruyo ve calismiyorsa ag komsularima sag tiklayip ozelliklerden ipx protokolu yuklenmis mi onu kontrol et (Network karti icin) Yuklenmemisse ekleyiver. Bazen xp Ipx protokolunu yuklemiyo benim basima cok geldi (Niyeyse :P ) Eski bi oyun oldugu icin ipx protokulu ile ilgili bi sorun olabilir. Ama 98 kullaniyosan network kurmak oyle xp de oldugu kadar kolay degil. 98 kullaniyorsan anlatiriz simdi uzun surer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2003 oyunun kopya olmasından kaynaklanan bir sorun[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 options da network sekmesinde 3 tane adaptor var biri calistiriyor[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 bütün olasılıkları denedim hiçbiri olmuyo tek tek denedim... yukarıda yazılanlarıda denedim olmuyo olmuyoooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 engellemenin bir yolu var ancak hatırlamıyorum, öğrenebilirsem pm ne atarım.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salieri Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 said: arcane, 22 September 2003 20:26 tarihinde demiş ki: engellemenin bir yolu var ancak hatırlamıyorum, öğrenebilirsem pm ne atarım.[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! eyw çok iyi olur..saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rLx Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 said: arcane, 22 September 2003 00:29 tarihinde demiş ki: oyunun kopya olmasından kaynaklanan bir sorun[hline]Guns don't kill people...We do! Let the bodies hit the floor! SBGG! alakasız. Daha once o cdlerle 98 işletim sist3minde bağlantıyı sağladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar