Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

RA2 Network


Salieri

Öne çıkan mesajlar

selamlar,
haftalardır uğraşıyorum ve bildiğim her yolu denedim..gerek forum açtım gerekirse de bilenlere sormayı denedim!yine de derdime derman olacak birine rastlayamadım..şimdi son çarem olarak burdan yardım istiyorum.

Sorunum şu:red alert2 yi cd den iki bilgisayarada yükledim network optionsda ki ayarlardan adapterların bütün olsaılıklarını denedim tcp/ipx seçili yinede olmuyo..İlk yaptığım da ana bilgisayar diğerini görüyor diğeri görmüyodu şimdi o da olmuyor..

Lütfen yardım edin RA2 Lan sorununu burda halledelim..daha önce açılmış threadleride arattım bir sonuça ulaşamadım..

Yardımlarınızı bekliyorum..şimdiden teşekkür ederim.

Saygılar
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Iki makinada da hangi isletim sistemi var onu da yazsaydin belki daha kolay cevap verebilirdim ama neyse xp kullandigini varsayalim once bi bilgisayarlar windowsta ag komsularindan birbirlerini goruyolar mi onu kontrol et. Eger iki bilgisayarda birbirini goruyo ve calismiyorsa ag komsularima sag tiklayip ozelliklerden ipx protokolu yuklenmis mi onu kontrol et (Network karti icin) Yuklenmemisse ekleyiver. Bazen xp Ipx protokolunu yuklemiyo benim basima cok geldi (Niyeyse :P ) Eski bi oyun oldugu icin ipx protokulu ile ilgili bi sorun olabilir. Ama 98 kullaniyosan network kurmak oyle xp de oldugu kadar kolay degil. 98 kullaniyorsan anlatiriz simdi uzun surer.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...