Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2003 Sessiz bir uyanıştı Rüyanın dansında ve kollarında. Ardımda senin silüetin ve o ezici hükmün Kollarımda bana vurdugun kelepcelerle Süründürürdün beni Rüyalardan kabus a Kabuslardan rüyalara Cıkardın karsıma bır beyaz mermer misali Aşınmaksızın aglardın Dolardı heryanım yakınmalarınla Dolardı heryanım acı haykırışlarınla Bakardın sonra süt dökmüş kedi misali Kelepcelere bakıcak olurdum Onlar benden bır haber Tutunmuslar bırbırlerıne TUtkulu aşıklar gibi Sonbahar ve rüzgar yolumu gözler Diye yakardığımda Sırıtır bir iblis gibi Saçlarını salardın suratıma Boğulucak gibi olurdum Her telde bir daha acı Bir daha dinmek bilmeyen yaralar ve kanamalar Soğuk kışın haberini duyduğumda HEr yanımda donmuş acılar Kulağımı yakan yalnızlık treninin gürültüsü Demir kaldıraçları andıran ayak bileklerim YEre kenetlenmiş öylece... Sese gel diye yakaran bir düşmüş melek Tanrıdan uzak ışıltısı ve saç diplerinde Binlerce günahla içine alan bir başka rüya daha Anılarımda ve hatıralarımda Serpiştirilmiş öylece İyi sahneler ve doğum günü Yazıtlarında bir parıltı Müjdelerin sonunda bir yutkunuşla tek bir dilek... Nice Senelere Karperim...[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Can Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2003 *! tebrik eder özenlen * iyi olmuş kardeş gayet hoş[hline]Çölde su arasam ütü bulurum Voltranı oluştursak G.tü olurum (Mad atasözü) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2003 MUhtesem[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir...William Shakespeare | Ultima Online | Nebula | Locus | Metall & Athelas Wenszlaw | Çevremizi Temiz Tutalim... icQ=150389142 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar