Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Prot warrior talent


Arma

Öne çıkan mesajlar

http://www.wowhead.com/?talent=TV0cZxxzZ0EtshMdcckt

*Improved Thunder Clap olmazsa olmaz.
*Booming Voice yerine Cruelty ye verebilirsin kendi secimin.
*Piercing Howl yerine Focused Ragei 2 yapabilirsin ama heroiclerde ve Tidewalker gibi encounterlarda isine yarar piercing.
*Improved Revenge yerine Tactical Mastery verenler oluyor bence Improved Revenge cok daha faydali. Ozellikle heroiclerde aldigi damage kat kat azaliyor.

Gerisi degismez zaten
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?talent=TA0cZmZbEtoIMzcxst

imp. revenge bazen sinir bozucu olabilir özellikle az rage varken proclarsa 3 saniye boyunca autoattacktan gelen ragele bişeyler yapmaya çalışıyorsunuz resmen. tabii bu 5 manler ve single pull heroicler için geçerli. raid için imp. defensive stance alıyorum genelde. imp. bloodragede pullarda güzel ama yerine başka birşey alınabilir tabii. cruelty > booming voice derim her zaman çünkü direk threat arttıran bir talent.

ayrıca heroicler ve karazhan ve yukarısı için imp. heroic strike kesin al derim.

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 15:00 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?talent=LA0czoZVZcxt0IMd0est

ben bunu kullanıyorum, imp heoric strike durmadan heroic spamlamam, deepwonds hep boss uzerinde dot'um olmasına, anger management, boss fightlarda cc yediğimde veya aggro akctğında veya baska bişi olduğunda her zaman gerekli rage'im olmasına yarıyo bende mutlu oluyorum tabiki.

imp taunt iyidir, zaten coğu mob stun'a immune özellikle 10 manlerde ve butun boss fightlarda ki önemli olanlar boss fightlar. Ayrıca shieldiniz ne kadar iyi talentlatını shieldinizi en akdar guclendiyo olursa olsun pek bi işe yaramaz.

shield spec ten gelen rage hiç bir zaman anger managementı gecmez.

benım yorumlarım bunlardır.

crueltyde her zaman iyidir, tanksıznı diye crit rateiiz dusuk oluak diye bişi yok, aslında hesaplayınca threatınızın ne kadarının white dmg dan geldiğine cok şaşırırsınız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imp. shield blocksuz en basitinden prince bile tanklamak hem sizin hem healerarınız için eziyet olur, ki büyük ihtimalle wipe yersiniz. shield mastery her aklı başında warriorun aldığı bir talent, 300 shield block varsa geardan gelen, talenttan 90 daha geliyor ki threat için çok önemli. (ayrıca imp. shieldblockla 6 saniyede en az 180 dmg fazladan absorb ediyosunuz)

deep wounds gereksiz olmuş bence bide

[ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 17:49 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

8/0/53 kullanıyorum ve çok rahatım açıkcası.Uzun süredir heroic yapıyorum ve improved thunderclap ile imp revenge benim için vazgeçilmez oldu diyebilirim.Improved Thunderclap ile rahatça çoklu mob tanklıyabilir oldum ve imp revenge ile gelen stun'ın da heroiclerde çok işe yarıyor.Mechanar'da Forge Destroyer sana tam 4k koycakken attığın bir 3sn stun cidden hayatını kurtarabiliyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
prot dısında warrıor pek bır ıse yaramıyor zaten


valla karazhanda 26/35 buildle dmg meterda genelde ilk 2 deyim ayrıca trashlerdede tanklık yapıyorum ki iyi bi setle prota gerek olmuyo trashlerde.

2.1.0 da glancing blow buff geliceğinden artık muhtemelen bi casterada kolay kolay geçilmem neye dayanarak söylediniz bunu anlamadım
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

imp shield block olmadan tanklik nasil yapiyosun merak ediyorum cuce, prot tree nin en onemli 2 3 talentindan biri o.

popeye nin verdigi buildte sadece tactical mastery gereksiz bence. imp hs ya da imp taunta verilebilir. heroic icin imp revenge bile verilebilir onun disinda ideal template bence.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...