Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 başarılısın. mimar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 heh, iç-mimar 4 yıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 ilk antre cok soguk olmus yav : Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Daha fazla ayrıntı gerçekçiliği artıracaktır mesela masanın üstüne çeşitli zımbırtılar koymak duvarları doldurmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 poroje bu poroje Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 sanatçısın sen sanatçı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 İlk resimdeki mekan kullanış açısından çok iyi ama görsellik,estetik açıdan üzerinde çalışılması gerek diye düşünüyorum. Danışma masasını da beğendim. İkinci resimdekini ise kullanış açısından iyi bulmadım,hiç rahat olmaz. Koltuğun arkasındaki yuvarlak dekor gereksiz yer kaplıyor,oturan kişiyi sıkıştırıyor. Onun bir anlamı yok bence orada. Masa ise oturan kişiyi köşeye çekip sıkıştırmış gibi [ Mesaj 21 Nisan 2007, Cumartesi - 20:48 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golge-i_Khan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2007 yorumlar için teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar