attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 22-23 duble yapmışlar. 22yi izleyebildim ancak 23e bakıcam bugün yarın yoğunluk bi gitsin =) da olay hastaneden uzaklaşmış baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2007 Ahaha.. Sonra oyle ay yavrum istemeden oldu falan da yok hani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2007 24-25 de çok iyi. ama iyice arap saçı herşey [spo] george gitmesin, böyle bir adam gitmemeli eheh[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 [spo]tr knight'in (george) diziden ayrilmayacagi daha once aciklanmisti.[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2007 dizi 25. bölümüyle 3. sezona noktasını koydu perşembe. vakit bulduğumda izleyeceğim. herkesin dizi bitti söylentilerinin yanı sıra 22-23te verdikleri spin-off ile kate walsh (addison) L.A maceralarına yeni sezonda yeni bir dizi (Private Practice) ile devam edecekmiş. ayrıca 4. sezonun geleceği de söylentilerin arasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2007 buarada sezon üzücü bitti pf kıl oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2007 hic basindan baslamadim bu diziyi izlemeye, ortalarinda rast geldim tv kanalinin tekinde ve o sekilde her hafta kacirmadan izliyodum. simdi 1. sezondan basliyorum:) hastasiyim, nevet. Bi de show tvde taklidini yapmislar bunun, tipleri de benzetmeye calismislar, pes. kutsi oynuyo ya :/ dempsey'in cakmasi mi oluyo acaba kendisi? Ediit: aa Mohinder Suresh de varmis ilk bölümde :o [ Mesaj 23 Mayıs 2007, Çarşamba - 21:52 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2007 çok komedi o doktorlar dizisi ya ilk bölümlerde...diyaloglar bile aynıydı... ama bşi war bi eksik yani...çok yapmacıklar be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2007 Yahu adamın ayrılmayacağı belli ise 4. sezon nasıl kesin değil onu anlamadım ben :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 if i lay here .. cok hosuma gitti, paylasmak istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar