Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Merhaba arkadaşlar, naber. şimdi sorunum şu windos calıstığı sürece durmadan buffer overrun detected Promram: c:WINDOWSexplorer.exe A buffer overrun has been detected shich has corrupted the program's internal state. The promram cannot safely continue to execution and must now be terminated. hatası veriyo. nod32 virusu veya artık herneyse buluyo ama silemiyo, reboot edip alıcam aklını diye idda ediyo aa tık yok yinede silemiyo. http://forums.techguy.org/security/561555-buffer-overrun-detected.html şöle bi cözum bulmus önermiş tech guy forumundaki arkadaşlar ama ben o cozumu anlamadım acıkcası. bilen yaşayan cözenbilen varmıdır bu sorunu? lütfen format at diye gelmeyin şu anda makineye format atmak bir secenek değil benım için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 hijack this programını indirip kurup onla halledecekmişsin sorunu.. download.com dan arat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 baba rootkit ise bi reanimator ü dene rustock dışında ki şeyleri de kaldırıyor.. bi de venak&avenak var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 onlar ne biciç isimler yahu venak venak ne be koptum, dur denıyorum ya bu arada anladım canım okadarını dedikleri herşeyi yaptım zaten orda söylenen ama şöle bi durum var ordaki adam istediği raporlara şey ederek sölüyo bunu bunu yap sonra şunu cek bunu cek sil mil diye, yanı fakrlı sebeplerden bu hata oluşabiliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ne bilim ben de inzilizcen yok sandım ondan dedim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 ehehe valla ben acaip gülmüştüm ilk gödüğümde.. bu ne salak ile avanak mı demiştim falan.. ama güzel program yazmışlar.. hijack this gibin ama biraz daha fazla şey veriyor.. kırmızlar tehlikeli olabilecekler falan.. (renk seçimleri berbat) hangi dosyaya kim etkimiş falan görebiliyorsun.. bi de -paralı ama- taskinfo var.. taskmanager yerine bunu kullanmak daha doğru (ama şu an ihtiyacın olan bu değil sanırsam) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 vanak&avanak la değil ama sorunumu SUPERantispyware adlı bir programla cözdüm tek taramadan uraştırmadan halletti saolsun... ya anlamıyorum super program yazmışsın neden adını bu kadar malca koyuyosun =) saolun arkadaslar yardımlarınız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2007 eheh öyle programların adı hep fos oluyor.. zamanında hiç bi antivirüsğn silemediği hedeler vardı.. buluyorlar programlar ama silmeye gelince sonuç 0.. bazooka scanner (muahhah isme bak la) diye bişi ile halletmiştim sonra unhackme diye bişi yardımcı oldu.. şimdi bi sorun oldumu hemen venak avenak ile bakıyorum var mı bi sorun.. yoksa hüsnü ile kuruntu bizi ziyarete mi gelmişler.. connectionlar için de bi monitör tutuyorum vs.. ama o garip isimli programlar ii oluyo genelde.. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2007 onun sebbei sanırımi böle okuldan yenı yetme yenı mezun, fırıldak ateş gibi yazılımcı gencler cok feci programalar yazıyo ama pazarlama sıfır olduğundan, sonuc vanak&avanak superantispyware gibi şeyler oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar