Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Adriano'ya uçma cezası..

A-R-E-S

Öne çıkan mesajlar

İtalya Futbol Mahkemesi, Inter'in Brezilyalı yıldızı Adriano'ya çok ilginç bir ceza verdi. San Siro'da oynanan ve Lacivert siyahlıların şampiyonluk için sahaya çıktığı Roma maçında kendini atan 25 yaşındaki yıldız 2 maç ceza aldı.Maçı izlerken ohaa be adriano bu kadar da olmaz demiştim,ama sonunda Roma maçı alınca bu kızgınlığım geçmişti..Buyrun bu da pozisyonun videosu;

http://www.youtube.com/watch?v=NlhMzZsEvjU

P.s.Maçta ki bir diğer pozisyon da penaltı pozisyonunda hakem kaleci Doni'ye sarı kart gösterdi,maçın ilerleyen devresinde uzatmalarda topu oyuna geç soktuğu için de bir sarı gösterdi ama atmadı!O_o.Şok oldum Tv8 spikeri de defalarca söledi,netten araştırıyorum ama italyancam çok kötü olduğu için daha böle bir haber yakalayamadım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
maç kasetlerine bakıp mı ceza vermişler. eğer öyleyse italya futbul federasyonu fifayla çelişiyor ahmet çakarın dediğine göre. çünkü maç kasetinden ceza olmuyo diyo ahmet çakar

Yazdığımı okumamışsın kararı İtalyan Futbol Mahkemesi vermiş,Federasyonun bir kurulu galiba,fifa karışmaz heralde çünkü şike davasına da futbol mahkemesi karar vermişti,takımların fifa'ya şikayetlerine fifa karışmamıştı.Soruna gelicek olursak evet maç görüntüleri izlenereke bu ceza verilmiş...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...