MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2003 Selamlar. Bir kaç ss yollayayım dedim :) -Dün yaptılan küçük çaplı hun raidi[[artık raid denirse]] -Geçen haftasonu yapılan High Lord raidi. Önce; -Sonra; -Amerika Serverlarında bugün çıkan 1.60 patchinin yeni şapkaları; -Fes :); -Highlanderlar kiltin altına ne giyiyorlarmış aaaa.. -Ve son olarak da sizi yanaklarınızdan :)[hline]P.Prensesler:Birimiz hepimiz, hepimiz o cüce için Somurtkan: Olmaz![Bu mesaj MacbetH tarafından 25 Şubat 2003 01:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Heheh gece gece iyi geldi. :D Sultans Fes giysin[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel nebuchadnezzar, 04 Mayıs 2002 19:28 tarihinde demiş ki: bana bir frp bug ı söyleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 gidip 200gp ye bi hat aldim şimdi sc yapan bi adam lazim[hline]karga theurgist of The Forsaken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Obscura Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 şapka istiyorum bende dun gece dört döndük amirocla bulamadık ahaha nerde bu vendor[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ben de çoğu kişiye kilti sorduğumda bilmiyorum demişti. Allahallah oyunun o kısmını merak eden bi tek ben varım herhalde :) Not:Bütün highlanderlarda var bu kalpli boxer. Kamera açınızı adamın en altına getirip mevzuyu yerinde incelemek mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mathias Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 heh highlander cok iyi valla[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 aaaaaaaa ben:P raid diildi pek. item camp desek daha iyi. aldığımız kılıçları da koyalım bari o gece. hat merchant bildiğim kadarıyla sabit diil. dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yeni thrusterlarımız. inşallah her gelene 1 tane alıcaz. deamien in bizzat üzerimde yaptığı denemelere göre oldukça iyi damage. yeni level animasyonu[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Hairband Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 abi ilk resimdekiler koptum hepsi Namaza kılmıs ehehe 1 kisi kalmıs eheheheh kopanzi KOPANZIIIIIIII :rock:[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa MMORPG Türleri Dark Age of Camelot Daoc SS × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Obscura Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 şapka istiyorum bende dun gece dört döndük amirocla bulamadık ahaha nerde bu vendor[hline]Wiss Darksoul lvl 48 ArmsGAY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacbetH Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Ben de çoğu kişiye kilti sorduğumda bilmiyorum demişti. Allahallah oyunun o kısmını merak eden bi tek ben varım herhalde :) Not:Bütün highlanderlarda var bu kalpli boxer. Kamera açınızı adamın en altına getirip mevzuyu yerinde incelemek mümkün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2003 heh highlander cok iyi valla[hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 aaaaaaaa ben:P raid diildi pek. item camp desek daha iyi. aldığımız kılıçları da koyalım bari o gece. hat merchant bildiğim kadarıyla sabit diil. dolaşıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yeni thrusterlarımız. inşallah her gelene 1 tane alıcaz. deamien in bizzat üzerimde yaptığı denemelere göre oldukça iyi damage. yeni level animasyonu[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hairband Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2003 abi ilk resimdekiler koptum hepsi Namaza kılmıs ehehe 1 kisi kalmıs eheheheh kopanzi KOPANZIIIIIIII :rock:[hline]Firehouse I live my life for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar