tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 güzel olmuş nedanko tebrikz. bende çalışıyo, bu radyo şeysinin linki anasayafda bir yerde falan da link olarak olsa en azından güsel olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 oo upgrade olmuş radyo şeysi eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Simdi sistemi degistirdim biraz daha, "wj'in adi gelecek" bolumune siz ne yaziodunuz da oraya wj in adi geliyodu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hah hatırladım, shoutcastte yellowpagesde şu aşağıda title yazan yere yazıyoduk galba isimleri, yanılıyo olabilirim tabi [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 19:14 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 radyoya el koyuyorum yine :) radyodan cikarsaniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 çıktım guzel olmuş yeni hali bannerın o nu tum paticikte gormek ısterız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bak bak şindi hatırladım doğrusunu =P nikimizi falan descriptiona, içeriği de genreye yazıyoduk öle olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 eh neyse, bende aim'e atadim orayi, aim kismina nickinizi yazinca gozukuyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 neyse tesekkurler, isim bitti, alabilirsiniz radyoyu gene.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben devam etmıcem yayına girecek olan girsin arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben kaptım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 bi bos biraksan =/ ozele attigima bak sen bi ise yara bari :D [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 19:55 tarihinde, Dela tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 çıktım o zaman gir hadi eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 yok takil sen ama dedigim testi yapin bu aksam bi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 iyi madem girdim geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 tunca yayın kalitesini arttır. 24kbps görünüyor su anda. bu arada 11 rekoru benim ona göre =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 fistan cocugu yanlis yone cekme bi, aac+ takiliyodu 24 kbps =/ kalite 56 mp3de daha kotu. ustelik 44khzden 22khzye dusurdun, falan filan. neyse ogreticem size inş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 112kbps 44khz calıorum ben 5 kisi dinleyince buffer atıyo boyna adamlara 1mbit baglantı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 atar dayi, nedanko resmi agizdan aciklasin teknik verileri degiskenleri. senin gonderimin var, serverin alisi var, serverin verisi var, dinleyicinin alisi var, bandwidth var vs. vs. teknik isler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Fistan kac kisinin dinledigi onemli degil, cunku gonderim isini sunucu yapiyo ve o noktada bi sikintimiz yok. Senin 112 gondermen icin en az 512 baglantin olmasi gerek adsl ise. ve 512 olsa bile takilma yapar, en saglami 1024 onun icin. Yalniz sinirli adsl kullananlar var, 112 ile somurursun, en guzeli 64 ve daha dusuk hizlarda yayin yapman. edit: eh yarim yamalak okumusum, 1 mbit demissin, senin baglantida bi sorun olabilir zira 256 uploadin var teknik olarak, tabii bu sireda hic internetin kullanilmadigini dusunuyorum, eger kullaniyosan kesilmeler yapar yine.. [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 20:44 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 çikiyorum ben kardeşim 0 dinleyici var bu saatte metal sevmiyo pati ahalisi girsin biri =p [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 20:45 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 giren yoksa bi 64kbps çalayım =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 çıktım buyur=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 tunca metal seviyoruz daha neler! bu ay kotama cok abandim, listeler belli olsun kaçirmam yayınlarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 eheh ok hadi bakalim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar