malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Warner Bros çaldı adam puhaha. yeter tamam yeter :D simple red-sunrise şeklinde sakince devam ediyoruz,geçti hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 böyle özel programlar yapmayı düşünüyorum 80 ler 90 lar dizi müzikleri hoş olurdu aslında arada veriyorum bazı dizilerin müziklerini heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 arada vermek daha iyi bence,özel program bayar gibi geliyor da bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 kalite nasıl bu arada şu an 3 kişi bağlı buffer yiyor musunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 evet. edit:o da geçti. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:17 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Deneme için ben de giriyorum, bir 5 dakika bakıp çıkayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 valla ben daha benden başka metal çalan wj dinlemedim, şöyle en brutalinden en distroşınından en bilinmeyeninden metal çalan wj istiyorum =p. biraz elimde olmayan grupları göreyim indireyim eheh. asıl yayın zamanı başlayınca, yayın saatleri belli olunca olur inşallah. edit: bende buffer yok [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:17 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Bende de şu an buffer yok, çok kaliteli durumda ses. Metal programlarında çalan bir WJ'lik yapmak isterim, ama winamp'ı doğru düzgün kullanma hakkında hiç tecrübem yok, öğrenebilirsem bir şekilde yaparım aslında, Dyna'ya mesaj mı atsam acaba ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 10 dakka sonra falan çıkıcam ben haberiniz olsun :) heroes izlicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bırakamıyorum lan, çok heyecanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Alice In Chains - No Excuses ile yayına girdim, çalacağım efenim bir şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 zaug, bu mesajından beri mi yayındasın O.o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ben girdim ölesine isteyen gelsin =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 eski radyocular siz nickinizi nereye yaziyodunuz, anasayfada yayinda olan kisminda nickiniz gozkuyodu? Description: Bu kisimda aciklama oluyodu Hangi kisima isminizi yaziyodunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ss falan vardı eski radyo donemınden kalma bitane nerde simdi hatırlamıyorumda onda gozukuyordu tamamen. evet butun sitede her an gorukuyodu radyo bannerı ve nick falan [ Mesaj 03 Mayıs 2007, Perşembe - 15:07 tarihinde, BlaCk tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 tamamda o nicki nerye yaziodu shoutcast plugin de? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 descripitona yaziyorum ben hepsini beraber eskiden de öyleydi sanırım =) su an "wj tunca - metal fest m/" yazıyo mesela, winampta çalarken de bu gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 hmm anladim.. sagol, herkes oyleydi galiba.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ona ek olarak wjler ne çalmış programlarinda bunu kaydeden bir aparat olsa da güzel olur merak eden girer bakar falan, last fm tarzı bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 dusunulebilinir.. Bu arada radyoya el koyuyorum, bazi testler yapmam gerek. Yayinda olanlar ve olacaklar ikinci bir emre kadar yayina girmesin pls. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ksuura bakma yeni gördüm, çıktım şimdi eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Radyoyu geri alabilirsiniz, simdilik soyle bi arayuz var gecici olarak, anasayfaya popup link eleyemedim javascriptle ilgili bi sorun var su an anlamadim, daha sonra bakarim zaten yeni sisteme yakinda gecicez cok kasmaya gerek yok simdilik, bu idare eder... http://forum.paticik.com/radyo/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Arayüz güzel olmuş ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Ben girdim yayına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2007 ya alla alla bende mi bi dandiklik var biraz once mediaplayer calisiodu, simdi calismio play'e basinca (auto start degil playe basinca calisiyo mu sizde) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar