Diablo Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 club tarzı yayını kim yapıo :) dinliyelim o na göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 online olmam lazimdir. girin bakalim ses bir ki yapalim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 efendime söliyim radyo da birileri var mı test edelim bi 30-45 dakka :) edit:dela çalıyormuş :( [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 20:17 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 10 dk sonra cikarim kingpin iki üfleyim mikrofona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Dela kenk bi konus sesini duyalim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ben test ediyorum da becerdim mi beceremedim mi :/ biri dinliyorum diyor server de kimse gözükmüyor ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 şu an john mayer-belief çalıyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 iyi güzelde ben kaç kişi bağlanıyor göremiyorum 0/32 users no source connected diyor böhü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 madem tek ben dinliyorum,bana özel çalsın radyo. wj'imiz hazırmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 yedek wjler takoz istiyoooor. istiyooooor. istiyoooor ooo oooor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 adam bana özel çalınca beyonce vs shakira ya geçti ahaha. yavşak wjim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 cassie-long way 2 go dinliyoruz wjimizle uyumlu bir şekilde kafa sallayarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ALLAH! BENZEMEZ KİMSE SANA. janıms wj'im be :Ptokuştur yavrum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 ne dengesiz bir gecistir bu. justin timbercake benzemez kimse sana ???? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 tek kişi dinliyor zannediyorum ben ses verin burda o zaman göremiyorum kimler dinliyor, türk sanat müziği istek geldi onu açtık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 said: ne dengesiz bir gecistir bu. justin timbercake benzemez kimse sana adamına göre abisi,kızma =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 e rakıları açın o zaman sddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 haydari,acı ezme. sturm le hymn'u da istiyorum. tamam lan içemiyorum rakı da zorla içiriceksiniz bana söz :D kingpin'i kafa yapıp oynatıyoruz =) edit:harbi adam orgazm etti şarkılarıyla. [ Mesaj 02 Mayıs 2007, Çarşamba - 22:03 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 metal yok mu sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 power metal var(blind guardian) çalarım birazdan ama çok dengesiz geçişler olacak neyse test yayınındayız zati :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Başvursaydım çok iyi olacaktı, bol ağırlıklı bir metal (heavy'den bodoz death/grind'a kadar) arşiviyle metalsevici'lere iyi bir yayın yapabilirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 metalci mi var buralarda birazdan house gireyim de hepiniz ölün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bugünlük idare ediverin arkadaşlar,bana özel dengesizliklerdi. öyle bi coştuk,geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 İmdaaağt! Yok abi zaten radyoda değilim şu an :) House iğrençtir bööğk diye düşündüğümden de değil, her müziğe saygım var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2007 bozmayin TSMyi, alirim ayamin altina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar